3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Penalta, červená karta a čisté konto


Branky


55. K. Klos , 74. M. Drnovský , 84. T. Krumpholz (p.)
11

V 10. kole se utkaly Markvartovice s Vřesinou, k vidění kromě tří branek bylo i vyloučení či penalta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

Domácí byli v první půli hodně nervozní a nehráli, tak jako jsou zvyklí. Vřesina se díky chybám domácích dostávala do příležitostí, které ale proměnit hosté nedokázali. Tou největší byl únik hostujícího útočníka, se kterým si ale brankář Bůžek poradil na výbornou. Hosté si vytvářeli tlak, poločas přes šance a závar skončil 0:0.

Penalta a červená karta

Ve druhé půli se domácím povedlo dostat do herní nálady, což vedlo k faulům hostů, po kterých přicházeli pro Markvartovice také standartní situace a nakonec z přímého kopu se povedlo skórovat Karlu Klosovi. V tu chvíli byl zápas v režii domácích, další branku přidal Drnovský po pěkné akci. Potom neudržel po faulu na svou osobu nervy na úzdě domácí Nosreti, po čemž dostal červenou kartu a musel předčasně do sprch. Domácí to ale nijak nezlomilo a nakonec přidali po penaltě, kterou proměnil Krumpholz třetí branku.  Markvartovice vyhrály 3:0 a v tabulce se drží na 6. místě, právě před Vřesinou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Markvartovice
Kapitán Markvartovic Vlastimil Horák: První půli jsme byli nervózní a nemohli jsme se dostat do hry, což se změnilo v druhé půli, kdy jsme zápas ovládali a nakonec vyhráli.

TJ Vřesina
Vedoucí mužstva Ondřej Karel Teichmann: poločas se mezi šestnáctky odehrával po většinu polocasu a je to takový takticky výkon. Ve druhem poločasu se opět hrála hra mezi šestnáctky, ale my jsme svými dvěma chybami jim dali šanci a oni toho využili. Byl to souboj dvou polocasu.



Sestavy


TJ Sokol Markvartovice
V. Bůžek [-] - T. Krumpholz [-] , L. Neuwirth [-] (75. R. Kolaska [-] ) , D. Sedláček [-] , P. Sedláček [-] , P. Nosreti [-] , D. Gloser [-] (46. T. Nguyen [-] ) , M. Klos [-] (88. M. Smolka [-] ) , K. Klos [-] , M. Drnovský [-] , F. Adamčík [-]

TJ Vřesina
J. Bukovec [-] - M. Pešek [-] , V. Čech [-] , M. Waszut [-] (84. J. Kučera [-] ) , J. Pešek [-] , D. Stoklasa [-] (72. P. Boček [-] ) , F. Rončka [-] , V. Kocian [-] , O. Kocián [-] , M. Boháč [-] , M. Troják [-] (62. T. Mrázek [-] )

ŽK: 59. D. Sedláček - 42. O. Kocián , 44. M. Boháč , 55. M. Pešek , 78. T. Mrázek . ČK: 78. P. Nosreti .
Počet diváků: 116. Rozhodčí: ČECHÁK Martin - MINICH Marian, ŠEVČÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza