2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dalši výhra, červená karta


Branky


12

8. kolo mezi Markvartovicemi a Šilheřovicemi, domáci zatím patří mezi největší překvapení soutěže, když se aktuálně drží v top šestce. Šilheřovice na tom nejsou taky špatně a v tomto utkání se dal očekávat vyrovnaný průběh.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas v režii domácích, vyloučení před pauzou

Že do utkání vstoupí domácí až tak dobře mohl málo kdo čekat, jelikož už po minutě dorážel míč do brány Nosreti. Utkání provázeli zákroky, které byli vetšinou až za hranicí, tudíž rozhodčí spoustu z nich ocenil kartou. Ve 30. minutě se Marián Klos dobrou defenzivmí prací dostal k míči a následně předložil míč Neuwirthovi a ten skvěle umístěnou střelou k tyči přidal druhou branku. Hosté se dostali snad jen do jedné nebezpečné situace, ale tu nedokázali využít. Ve 42. minutě po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch stoper Markvartovic Krumpholz. Poločas skončil za stavu 2:0, ale domácí se museli do druhého poločasu bránit v deseti hráčích.

Dohrávání zápasu

Druhý poločas byl víceméně v režii hostů, kteří měli z 80% míč ve své moci. Markvartovice se skvěle bránily, vykrývaly prostory a když už muselo k tomu dojít, tak skvěle zakročil i brankář Šenkeřík. Šilheřovice se prakticky do větší šance nedostaly, až v 80, minutě, kde ale gólu znovu zabránil famózní brankář domácích, který předvedl dva perfektní zákroky.  Utkání Markvartovice zvládly nejlépe jak mohly, k tomu přidaly i čisté konto, pod které se podepsal Petr Šenkeřík.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Markvartovice
Kapitán Markvartovic Vlastimil Horák: Bylo to derby, občas hektické, utkání jsme zvládli a vyhráli.




Sestavy


TJ Sokol Markvartovice
P. Šenkeřík [-] - M. Drnovský [-] , T. Krumpholz [-] , L. Neuwirth [-] (43. T. Nguyen [-] ) , F. Adamčík [-] , P. Sedláček [-] , P. Nosreti [-] (82. D. Gloser [-] ) , M. Klos [-] (92. R. Kolaska [-] ) , K. Klos [-] , V. Horák [-] , D. Sedláček [-]

TJ Sokol Šilheřovice
V. Drobec [-] - A. Herák [-] (63. O. Sládek [-] ) , M. Vojtek [-] , D. Horváth [-] , D. Lukáš [-] , R. Ničman [-] (68. F. Václavík [-] ) , A. Hanus [-] , P. Redzina [-] , P. Petr [-] (68. J. Burda [-] ) , A. D' [-] , M. Valigůra [-]

ŽK: 16. T. Krumpholz , 56. K. Klos , 80. P. Nosreti - 8. M. Vojtek , 13. R. Ničman , 32. D. Horváth , 49. V. Drobec , 53. A. D' , 80. P. Redzina . ČK: 42. T. Krumpholz .
Počet diváků: 148. Rozhodčí: RITTER Jakub - RAŽNÝ Jan, KUBÁČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Martin Kapler
Tip experta: výhra domácích

Tady výhra Markvartovic, které se po začátku docela rozjely, navíc hrají doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích