Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vcelku čistý zápas, snížení nestačí


Branky


13

Rychvald doma přivítal zatím docela slušně hrající Markvartovice, které si jako nováček vedou docela dobře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva fíky

Do poloviny zápasu byl průběh prakticky ve prospěch Markvartovic, které byly lepším týmem, ale po 20. minutě se do hry dostával i Rychvald, který začal být nebezpečný v útočné fázi a nakonec v 30. minutě toho využil Dominik Brevčinský, který otevřel skóre zápasu. Nebylo tomu ani 10. minut a domácí po zaváhaní Markvartovic trestali podruhé, tentokráte se prosadil Marek Dychus. Poločas už žádné drama nenabídl a tudíž odcházel do šaten s dvougolovým polštářem.

Snížení na body nestačilo

V druhém poločase se hosté snažili se zápasem ještě něco udělat, což se jim v 58. minutě povedlo, prosadil se Patrik Nosreti a skóre bylo 2:1. V utkání bylo k dispozici dost standartek, Markvartovice ty své využít nedokázaly. Naopak Rychvald ze standartky trestal a vstřelil třetí branku utkání, o kterou se postaral Jiří Kuzník. Na konečných 4:1 upravil v samotném závěru střídající Prokop Vantuch. Rychvald zdolal Markvartovice a body zůstaly na domácím hřišti.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Markvartovice
Horák kapitán Markvartovic: Psychiku nám rozladili první góly, sice jsme poté snížili, ale se zápasem jsme už nic udělat nedokázali.



Sestavy


TJ Slavoj Rychvald
O. Botur [-] - P. Gajda [-] , L. Kaša [-] (77. P. Vantuch [-] ) , M. Míček [-] (70. J. Kuznik [-] ) , T. Zalejský [-] , D. Chautur [-] (77. J. Klimo [-] ) , M. Kvasňák [-] (61. J. Vašátko [-] ) , J. Manďák [-] , D. Brevčinský [-] , V. Olšovský [-] , J. Kaša [-]

TJ Sokol Markvartovice
V. Bůžek [-] - M. Botoš [-] (70. T. Nguyen [-] ) , L. Neuwirth [-] (89. L. Postulka [-] ) , R. Kolaska [-] , P. Sedláček [-] , P. Nosreti [-] , D. Gloser [-] (80. M. Smolka [-] ) , K. Klos [-] , V. Horák [-] , M. Drnovský [-] , F. Adamčík [-]

ŽK: 47. L. Neuwirth .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: THIEMEL Karel - TVRDÝ Zbyněk, KASZPER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích