3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zahozené šance a penalta


Branky


50. L. Neuwirth , 80. L. Neuwirth (p.) , 89. K. Klos
10

Do utkání proti sobě nastoupily celky s odlišným vstupem do sezóny, Markvartovice jako nováček v soutěži si nevede zatím na začátku vůbec špatně, kdežto Velká Polom nezačala sezónu zrovna podle svých představ a očekávání fanoušků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance a smůla

Tak by se dal nazvat první poločas, ve kterém by se nikdo nemohl divit poločasovému výsledku 5:3. Fotbal byl víceméně nahoru dolů, Polom po chybách domácích Markvartovic hrozila hlavně z brejkových situací, přesto si velké šance vytvářeli domácí, kterým ke gólové radosti často chybělo velmi málo. Šancí bylo na obou stranách vážně dost, ale koncovka vždy jeden i druhý celek zklamala a do šaten se odcházelo tedy za stavu 0:0. 

Tři fíky

Na začátku druhého poločasu byl obraz hry prakticky stejný, fotbal byl opět nahorů dolů, šance přibývaly a tím šťastným byl nakonec domácí Neuwirth, který po  centru ze strany v 50. minutě otevřel skóre zápasu. Po vstřeleném gólu, jakoby domácí přestali hrát a nabízeli se šance pro hosty, kteří ale svým příležitostem pohrdávali. V 68. minutě se hosté dostali do největší šance, kdy po centru míč skončil na tyči domácích. Po faulu na domácího Karla Klose, přišla v 80. minutě příležitost pro Markvartovice v podobě pokutového kopu, který s přehledem proměnil Neuwirth a domácí tudíž byli ve větší pohodě. Zápas se potom v klidu dohrával a na konečných 3:0 upravil Karel Klos, poté co si pohrál s obranou i brankářem. Markvartice doma uhájily tři body a můžou slavit třetí výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Markvartovice
Kapitán Markvartovic Vlastimil Horák: Utkání jsme zvládli, po prvním gólu jsme se nechali ukonejšit a nechali jsme soupeře více hrát, ten toho málem využil, ale přálo nám i štěstí a nakonec jsme dokázali přidat ještě další dvě branky a utkání dotáhnout.




Sestavy


TJ Sokol Markvartovice
P. Šenkeřík [-] - M. Botoš [-] (65. P. Sedláček [-] ) , R. Kolaska [-] , T. Krumpholz [-] , F. Adamčík [-] (89. M. Smolka [-] ) , P. Nosreti [-] (65. D. Gloser [-] ) , D. Sedláček [-] , M. Klos [-] (89. L. Postulka [-] ) , K. Klos [-] , V. Horák [-] , L. Neuwirth [-] (84. T. Nguyen [-] )

TJ Velká Polom
D. Plohák [-] - P. Sztefek [-] , A. Rychlý [-] , J. Stadtherr [-] , V. Vaněk [-] (70. P. Zahradník [-] ) , J. Rychlý [-] (81. D. Schlossarek [-] ) , P. Strakoš [-] , J. Kopřiva [-] , J. Stadtherr [-] , P. Šmída [-] (46. J. Chmel [-] ) , F. Hyrdel [-] (81. J. Tománek [-] )

ŽK: 85. T. Nguyen - 74. J. Kopřiva .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: GROSSMANN Kevin - HRŇA Petr, SEIDLER René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích