Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 14:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Červené karty


Branky


10

Do utkání nastoupily celky z opačných částí tabulky, Jih po minulé nepovedené sezóně, v aktuální sezóně ještě nezaváhal a drží se na čele tabulky. Naproti tomu Šilheřovice si prozatím připsaly jen dvě výhry a k tomu tři prohry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý vstup, ale...

Do prvního poločasu vkročili lépe domácí, kteří skórovali hned po 10. minutách hry, a to z kopačky Filipa Chrašče. Hosté potom více bránili natahovali hru a zdržovali, tomu se hráči Jihu bohužel až moc přizpůsobili, přestali hrát svou hru a fotbal začal být docela nezáživný. Domácím se přesto povedlo podruhé skórovat, tentokrát se prosadil Matiášek a Jih vedl už o dva góly. Bohužel pro domácí vedení 2:0 nevydrželo ani pět minut a Šilheřovice snížily zásluhou Burdy. Poločas tedy skončil 2:1 a domácím se do šaten určitě odcházelo lépe.

Dvě červené karty

Druhý poločas probíhal prakticky ve stejném duchu, Šilheřovice hrály od 56. minuty bez vyloučeného Dominika Lukáše, který po dvou žlutých kartách předčasně odešel do sprch. Hráči Jihu nehráli úplně nejlépe, ale i přesto to stačilo, v 65. minutě upravil na 3:1 Petr Hampel. Hosté na toto odpovědět už nedokázali a přestože v 80 dostal druhou žlutou a následně červenou kartu domácí Němec, tak si výsledek domácí tým už pohlídal a ještě v závěru na konečných 4:1 upravil Pavlišinec.

 



Ohlasy k zápasu


FC Ostrava-Jih
Trenér Petr Moučka: Utkání jsme zvládli, přestože výkon nebyl tak dobrý jako v minulých utkáních.




Sestavy


FC Ostrava-Jih
L. Piter [-] - J. Němec [-] , M. Janošec [-] , P. Sporina [-] , F. Chrašč [-] (46. A. Georgiovský [-] ) , D. Gregor [-] , R. Stojan [-] (23. A. Pavlišinec [-] ) , F. Matiášek [-] , P. Hampel [-] (71. T. Korbačka [-] ) , L. Machala [-] , L. Knopp [-] (71. J. Georgiovský [-] )

TJ Sokol Šilheřovice
V. Drobec [-] - M. Vojtek [-] (75. D. Volný [-] ) , O. Sládek [-] (61. R. Kostka [-] ) , D. Lukáš [-] , D. Lukáš [-] , A. Hanus [-] , P. Redzina [-] , J. Burda [-] , P. Petr [-] , V. Hlaušek [-] , M. Valigůra [-]

ŽK: 41. P. Hampel , 51. J. Němec , 66. L. Machala - 16. D. Lukáš , 68. J. Burda , 81. V. Drobec . ČK: 80. J. Němec - 56. D. Lukáš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KASZPER David - ČUBA Daniel, PAVLIŠINEC Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích