1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO:Šance bez úderu, gól v závěru


Branky


8

Domácí Hrabová přivítala v 5. kole na svém hřišti nováčka z Markvartovic, který si zatím úplně špatně nevedl. V minulém utkání Markvartovice vstřelily dokonce 5 branek a do tohoto utkání šly určitě dobře naladěni. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Už v prvním poločase byl průběh velmi vyrovnaný, fotbal byl nahoru a dolů. Tlak či převaha se přelévala z jedné strany na druhou, oba týmy si vytvářeli své příležitosti, ale gól nepřicházel a nepřicházel. Utkání přihlíželo 125 diváků, kteří nedočkavě očekávali první branku utkání, která by i s průběhem mohla něco udělat. To se, ale nestalo a poločas skončil bezbrankovou remízou.

85. minuta, žluté karty hostů.

Ve druhém poločase byl průběh prakticky totožný, hra se neustále přelévala, šance přicházely, ale nepřicházel žádný gól. V zápase předváděl skvělý výkon hlavně brankář Hrabové Chodura, který pochytal velmi nebezpečné šance hostů a hlavně díky něj byl prozatím bezbrankový stav. Tento stav držel vážně dlouho a to až do 85. minuty, kdy se za domácí Hrabovou prosadil po centru z pravé strany Michal Šimon a tímto gólem rozhodl celé utkání. Hrabová tudíž zvítězila rozdílem jediné branky, Markvartovice se ale určitě nemají za co stydět, jelikož převedly velmi dobrý výkon.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Hrabová
Mrva Martin hráč Hrabové: Opět jsme sehráli vyrovnané utkání, kdy jsme museli makat až do konce. Konečně jsme to dokázali urvat na naší stranu a 3 body zůstávají doma.

TJ Sokol Markvartovice
Kapitán Markvartovic Vlastimil Horák: Utkání bylo vyrovnané až do konce a rozhodl jediný gól v závěru utkání, skvělý výkon předvedl brankář domácích.



Sestavy


TJ SOKOL Hrabová
M. Chodura [-] - P. Honěk [-] , K. Lomozník [-] (52. V. Loska [-] ) , M. Mrva [-] , M. Šimon [-] , L. Paluch [-] (68. R. Drulák [-] ) , R. Pešek [-] , D. Nováček [-] , A. Volf [-] , A. Havlíček [-] (89. R. Šima [-] ) , M. Ročňák [-]

TJ Sokol Markvartovice
V. Bůžek [-] - M. Drnovský [-] , T. Krumpholz [-] , L. Neuwirth [-] (74. R. Kolaska [-] ) , F. Adamčík [-] , D. Gloser [-] (88. M. Smolka [-] ) , M. Klos [-] , K. Klos [-] , V. Horák [-] , F. Demko [-] , P. Nosreti [-]

ŽK: 33. D. Nováček , 33. R. Pešek , 67. P. Honěk - 18. D. Gloser , 89. K. Klos , 90. F. Demko .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: MORAVEC Roman - GALVAS Michal, HUSER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Vlastimil Horák
Tip experta: výhra hostů

Markvartice jsou na pozitivní vlně a chtěly by vyhrávat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů