0:1
(0:0)
70. J. Cinik
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Defenzivní fotbal, domácí úvod nováčka


Branky


70. J. Cinik
7

Ve svém prvním domácím zápase přivítal nováček z Petřkovic lídra a adepta na postup Hlubinu. Utkání nenabídlo moc šancí ani gólů, bylo to vyloženě utkání pro fanoušky defenzivního fotbalu, ale také kvalitního.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Hlubina vešla do zápasu aktivně, hrála přesně tak, jako ji trenér připravoval na tento zápas. Hlubině se nepodařilo z dvou velkých šancí skórovat, poté povolili soupeři se lehce nadechnout a museli se přizpůsobit jejich hře. Hoste v obraně neplnili poté úplně taktické pokyny, což ovlivnilo jejich dosavadní hru a docela pozměnilo zvolenou taktiku. Do šaten se odcházelo za vyrovnaného stavu. 

Aktivní hosté a jediná branka utkání

V druhé půli se hra hostů zlepšila, byli aktivní a to jak na míči, tak bez něj. Centrovali, stříleli a celkově předváděli úplně jinou hru, než v první půli. Domácí měli problém na to navázat. Poté se povedlo hostům vstřelit první a jedinou branku utkání z kopačky Jiřího Cinika. Domácím se už vyrovnat nepovedlo a Hlubina si odvezla z Petřkovic zaslouženou výhru.



Ohlasy k zápasu



TJ Unie Hlubina B
Trenér Hlubiny Lukáš Ďuriška: Chalani si ale zaslúžia rešpekt za to že ukázali aký sú tým v ťažkých momentoch a dali to dlho srdce a naozaj podali obrovský Fyzicky výkon . Myslím si že víťazstvo zaslúžene .



Sestavy


FC Odra Petřkovice
J. Šráček [-] - M. Činčala [-] , J. Vančo [-] , V. Bystroň [-] - D. Fekete [-] (46. R. Bandy [-] ) , D. Fojtík [-] , J. Curus [-] (76. F. Imrich [-] ) , M. Václavík [-] (62. D. Kotala [-] ) , L. Kundrát [-] (76. J. Adámek [-] ) - M. Telnar [-] - M. Blokša [-]

TJ Unie Hlubina B
P. Chudý [-] (46. E. Bocko [-] ) - J. Hommes [-] , P. Karel [-] , M. Kočner [-] , D. Sztasak [-] , K. Lubojacki [-] , D. Frébort [-] (46. P. Palubjak [-] ) , J. Cinik [-] (84. O. Vašek [-] ) , L. Kovalovský [-] (64. O. Taritsa [-] ) , J. Jesch [-] , D. Konečný [-] (46. J. Ritter [-] )

ŽK: 48. L. Kundrát , 53. M. Blokša , 87. M. Činčala , 87. V. Bystroň - 30. P. Karel .
Počet diváků: 149. Rozhodčí: PERNIŠ Ľuboš - KVAK Antonín, KŘIŽÁK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů