2:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré shledání, dravé mládí


Branky


6

Nováček soutěže se hned v úvodním kole střetl s dravými mladíky Vítkovic, kteří letos mohou pomýšlet na co nejvyšší příčky. Trošku emotivní bylo shledání dvou trenérů, Vítěslava Mooce s trenérem Markvartovic Martinem Rozhonem, který aktuálního trenéra Vítkovic, kdysi sám v žakovských kategoriích trénoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedený poločas mladíků

Nováček z Markvartovic nejspíš vinou nesehranosti či nervozity byl zaskočen kvalitní a aktivní hrou Vítkovic, které měly v první půli očividnou převahu. Vítkovice se od startu pokoušely o proniknutí do šestnáctky soupeře, kde je ale zklamala předfinální a finální fáze. Přesto Vítkovice udeřily jako první, když ve 23. minutě po krásné akci Nicolase Sýkory, který si jedním dotykem připravil balón ke střele na zadní tyč a otevřel tím skóre zápasu. Do konce poločasu přes některé náznaky druhá branka nepadla a hosté odcházeli do šaten s jednabrankovým náskokem.

Drama v závěru

Do druhého poločasu opět vstoupili lépe hosté, když se po pěkné přihrávce za obranu ocitl sám před brankářem Bůžkem Nicolas Sýkora a zkušeně jej přeloboval. Domácí poté ve 62. minutě dvakrát střídali, ale k jejich smůle hned o čtyři minuty později doklepával míč do brány Tomáš Herák. Radost ale Vítkovicím trvala pouze tři minuty, když se poté jako první střel svého týmu v nové soutěži uvedl Martin Botoš. Hned o pět minut na to snižoval už na 2:3 Patrik Nosreti a o drama v závěru bylo postaráno. Markvartovice se o vyrovnávací branku snažily až do konce, ale Vítkovice si zkušeně zápas pohlídaly a odvezly si z Markvartovic tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Markvartovice
Kapitán Markvartovic Vlastimil Horák: V utkání šla vidět nesehranost, což se podepsalo na výkonu, v závěru jsme už jen dotahovali, škoda 15cm ofsajdu, který mohl být prominut, jinak by byla remíza.

MFK Vítkovice B
Trenér Vítkovic Vítězslav Mooc: Vezeme tři body po skvělém výkonu, kdy chci pochválit celý náš tým a i tým Markvartovic, že bojovaly až do konce. Vážně musím kluky pochválit, to co pilujeme na tréninku dnes přenesli do utkání.



Sestavy


TJ Sokol Markvartovice
V. Bůžek [-] - T. Krumpholz [-] , D. Sedláček [-] (19. F. Demko [-] ) , T. Nguyen [-] (46. M. Botoš [-] ) , P. Nosreti [-] , M. Klos [-] (83. L. Postulka [-] ) , K. Klos [-] , V. Horák [-] , M. Drnovský [-] , D. Gloser [-] (62. L. Neuwirth [-] ) , F. Adamčík [-] (62. P. Sedláček [-] )

MFK Vítkovice B
Z. Hypš [-] - T. Pastrňák [-] , O. Tarasenko [-] (71. A. Sýkora [-] ) , R. Vítek [-] , L. Tydlačka [-] , N. Sýkora [-] , T. Herák [-] (71. K. Tarasenko [-] ) , J. Holcman [-] (90. J. Štirba [-] ) , O. Kubla [-] (46. A. Antonín [-] ) , D. Surovec [-] , D. Kalafut [-]

ŽK: 16. T. Nguyen , 57. F. Demko , 88. T. Krumpholz - 47. J. Holcman , 69. D. Surovec , 81. A. Antonín .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ČUBA Daniel - KOLARSKÝ Michal, PETROŠ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů