2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kontrola balónu a brejky


Branky


41. D. Dendis , 67. D. Socha - 44. O. Sládek
6

Slovan na domácí půdě hned v úvodu přivítal Šilheřovice, vyrovnaný zápas, ve kterém domácí skvěle kontrolovali balón a hosté naopak hrozili z brejků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Standartní situace a jeden úspěšný brejk.

Záblatí se už od začátku utkání drželo na míči, ale dostávat se do šestnáctky se jim nedařilo. Hosté naproti tomu hrozili z brejkových situací, které jim po zbytečných chybách nabídli domácí. Záblatí se nabízeli příležitosti ke skórování v podobě standartních situací, kterých bylo k vidění několik. Skórovat se domácím povedlo až ve 41. minutě, kdy po chybě Šilheřovic téměř z poloviny hřiště z voleje překonal domácí Dendis brankáře hostů. O vedení Záblatí přišlo těsně před koncem poločasu, kdy se z jedné brejkové situace povedlo vyrovnat Sládek. Poločas skončil remízovým skóre 1:1.

Stejný průběh, staronový střelec

Druhý poločas měl hlavně ze strany domácích stejný průběh, Záblatí se dál tlačilo do zakončení, kdežto Šilheřovice už tolik z brejkových situací nehrozily. Další branku přinesla až 67. minuta, kdy se po hezké akci z levé strany po centru Galuska prosadil Dušan Socha a otevřel si střelecký účet, když doklepával ze skluzu do prázdné brány.  Do další šance se poté dostal znovu Dendis, který se téměř od poloviny hřiště řítil sám proti obraně, nakonec ale nedostal dost prostoru ke druhé trefě a jeho akce ztroskotala. Šilheřovice se poté tlačily za vyrovnáním, ale znovu vyrovnat se jim nepodařilo. Utkání tudíž skončilo 2:1 a tři body zůstali na domácím hřišti. 



Ohlasy k zápasu


FK Slovan Záblatí
Hráč Tomáš Janoš: Celkový obraz spíše bojovný fotbal bez úplných výrazných šancí, v náročně počasí a ve výborné kulise fanoušků jako vždy.




Sestavy


FK Slovan Záblatí
P. Kollar [-] - A. Galusek [-] , L. Walecki [-] (87. P. Socha [-] ) , T. Rozsíval [-] , P. Bijok [-] (87. L. Hájek [-] ) , D. Socha [-] (72. P. Orihel [-] ) , J. Stošek [-] , L. Pilch [-] (64. J. Skokan [-] ) , M. Špryňar [-] , D. Dendis [-] , T. Janoš [-]

TJ Sokol Šilheřovice
T. Köhler [-] - M. Vojtek [-] , O. Sládek [-] (88. R. Kostka [-] ) , D. Lukáš [-] , D. Lukáš [-] , D. Horváth [-] (82. V. Korytář [-] ) , A. Hanus [-] , P. Redzina [-] , P. Petr [-] (75. J. Burda [-] ) , A. D' [-] , M. Valigůra [-]

ŽK: 54. M. Špryňar , 65. D. Socha - 77. T. Köhler , 80. M. Valigůra .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: ZÁVODNÝ Vít - KASZPER David, MACHALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích