1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 16:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělý start Rychvaldu tažený Vantuchem.


Branky


3

Hned v prvním zápase bylo k vidění zajímavé střetnutí domácích Třebovic, které hned na úvod přivítaly houževnatý Rychvald, který v minulé sezóně fantasticky táhl Prokop Vantuch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rýchlé góly hned ze startu

Hned v úvodu se domácí moc dobře neprezentovali v obraně, čehož v 6. minutě využil Prokop Vantuch a hosté šli tudíž do brzkého vedení. Vedení ale Rychvaldu moc dlouho nevydrželo, hned o tři minuty později se totiž prosadil Martin Schvarz a srovnal skóre. Chyby byli na obou stranách, stejně jako šance, domácí nedokázali několikrát využít zaváhání Rychvaldu a přestože první góly padli již v úvodu utkání, tak se dá říci, že se hrál celkem zajímavý fotbal. Do šaten oba celky odcházeli za vyrovnaného stavu.

Druhá branka, hra bez pohybu

Ve druhém poločase, jakdyby domácím došel dech a hráli úplně bez pohybu a jakékoliv snahy. Naopak hosté do druhého poločasu vstoupili aktivním tempem a hned od startu si vytvořili několik šancí, které ke skórování ale nestačili. Stav se změnil až ve 62. minutě, kdy se podruhé v zápase prosadil Vantuch a dostal Rychvald znovu do vedení. Domácím nepomohlo ani střídání a přestože už další branku neinkasovali, tak se jim srovnat nepomohlo. Rychvald si z Třebovic odváží zasloužené tři body po výhře 2:1.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavie Třebovice
Rosťa Švec hrající trenér: Zápas hodnotím negativně. V prvním poločase jsme běhali, druhý zejména prvních dvacet minut katastrofa, kdy nám ani střídání nepomohlo. Celkově je to zklamání, jak z výsledku, tak z herního projevu.




Sestavy


SK Slavie Třebovice
L. Galvas [-] - D. Lech [-] (28. F. Balda [-] ) , Z. Červenka [-] , M. Orlík [-] , J. Křižák [-] (46. O. Jurček [-] ) , J. Chrastina [-] , L. Zápotočný [-] , M. Schvarz [-] , F. Šebák [-] , R. Švec [-] (67. T. Pašnik [-] ) , J. Foltýn [-] (74. M. Stárek [-] )

TJ Slavoj Rychvald
O. Botur [-] - J. Bulva [-] , P. Gajda [-] (80. V. Těžký [-] ) , M. Kvasňák [-] (70. J. Vašátko [-] ) , P. Vantuch [-] , J. Kuznik [-] , J. Pešl [-] , M. Míček [-] (62. L. Andoniu [-] ) , D. Chautur [-] , M. Dobeš [-] , V. Olšovský [-]

ŽK: 50. F. Balda , 90. T. Pašnik - 16. J. Bulva , 60. P. Gajda , 89. J. Kuznik , 91. J. Pešl .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: MINICH Marian - ČECHÁK Martin, ŠEVČÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích