1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Bruntál a Krásné Loučky se o body rozdělili


Branky


17

Bruntál se ujal vedení na konci poločasu. Loučky ve druhé části stačily vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bruntál šel do vedení

Bruntál si ke svému poslednímu domácímu zápasu přizval celek z Krásných Louček. Ty začaly aktivněji. Hned v úvodu zápasu si vypracovali gólovky Fiurášek s Juchelkou. Zhruba v desáté minutě překontroloval hlavní rozhodčí všem hráčům na popud domácí střídačky kopačky a několik minut se nehrálo. Zápas trošku ztratil tempo, přesto se domácí dostali do dvou zakončení Slavíkem, ale neúspěšně. Hosté si vypracovali na druhé straně dvě příležitosti ze standardek Fiuráškem, leč obě brankou neskončily. Další přímák Ondry vyrazil brankář Dolanský a dorážka Fiuráška se taky neujala. Když už se oba týmy viděly na přestávkové pauze utekl po straně Krywda a nahrál rychlonohému Slavíkovi, který nedal brankáři Hradilovi žádnou šanci - 1:0. 

Loučky vyrovnaly

V úvodu druhého poločasu hlavní rozhodčí překontroloval tentokrát chraniče všem hráčům. Hosté tak museli několik minut hrát o deseti hráčích na hřišti. Hosté se pak po celý druhý poločas snažili dobývat domácí branku. Střela Ondry se odrazila k Juchelkovi a toho zase vychytal Dolanský. Pak se dostávali do střel Mohyla, Pella a Juchelka. Ty ale buď opět vylapal Dolanský nebo je zablokovala domácí obrana. V poslední dvacetiminutovce pak hosté vysunuli dopředu stopera Kopečného, který v 83. minutě vyrovnal, když v chumlu v domácím pokutovém území k němu propadl balon a on ho zkušeně uklidil do sítě - 1:1. Hosté pak ještě chtěli výsledek urvat, a třikrát se jim vřítil do otevřené obrany Slavík, ale Hradil s pomocí stoperů Mrukvia, Dvořák a Daříček vše vyřešili. Nakonec to byli hosté, kteří v 88. minutě mohli rozhodnout, když se na Dolanského řítil sám Pella, který brankáře obstřelil, ale míč skončil těsně kolem tyče. 

 

Bruntál si za podzim vybojoval 8 bodů Krásné Loučky získaly 25 bodů. 



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál B
Mikuláš Horyň (trenér): Po dnešním zápase je nálada trošku lepší. Sice jsme měl problém se sestavou, ale celé jsme to odbojovali. Jn škoda, že jsme vedení neudrželi až do konce a těsně před závěrem zápasu jsme inkasovali. Dneska můžeme být s výkonem spokojeni, všichni to oddřeli.

TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Dneska se to sešlo, špatné počasí, větrná hůrka, špazná umělka. Z bodu jsme sice zklamáni, ale za těch podmínek ho nakonec bereme, a jsme rádi, že jsme vyvázli se zdravou kůží. Navíc se mi moc nelíbil aktivistický přístup rozhodčího k zápasu.



Sestavy


MFK Bruntál B
D. Dolanský [-] - P. Šanda [-] , M. Goněc [-] , O. Krywda [-] , M. Kučera [-] , M. Hurajt [-] , M. Slavík [-] , R. Cápek [-] , J. Duhajský [-] , S. Slovák [-] , T. Prosecký [-]

TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - L. Juchelka [-] - T. Juřina [-] , J. Fiurášek [-] (66. M. Cudrák [-] ) , M. Daříček [-] , A. Ondra [-] , L. Dvořák [-] , L. Pella [-] , D. Mrukvia [-] , A. Kopečný [-] , L. Mohyla [-]

Hráči zápasu: P. Šanda , M. Slavík - A. Kopečný , M. Hradil .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KOTAS Adam - KLEČACKÝ Marek, NGUYEN HUU Hung.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jan Mička
Tip experta: výhra hostů

Bruntálu se na podzim vůbec nedaří. Doma často spoléhají na kluky z “A“, ovšem tam mají také velkou marodku, proto zde tipuju 2, kde si to zkušení kluci z Louček pohlídají.

Tip: výhra hostů