2:1
(1:1)
33. R. Urban
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr podzimu pro Budišov


Branky


13. A. Levák , 84. P. Pizur - 33. R. Urban
16

Budišov v tomto důležitém zápase porazil o jednu branku Slavkov. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

První Budišov přivítal ve svém posledním podzimním domácím zápase druhý Slavkov. Ve šlágru podzimu se moc šancí neurodilo. Úvodní dvacetiminutovka patřila domácímu týmu, který se taky zaslouženě po třinácti minutách dostal do vedení, když si Aleš Levák narazil balon s Černochem a jeho střela s přispěním tyčky skončila v bráně – 1:0. Hosté pak začali postupně vyrovnávat hru a ve 33. minutě se jim podařilo vyrovnat, Gračanin neomylně nahrál na kapitána Urbana, který obstřelil brankáře Matěje Němečka a míč skončil pod víkem – 1:1. Domácí mohli ještě vzápětí strhnout vedení opět na svou stranu, když střelu Anděla vyrazil na rohový kop brankář Mrázek. 

Budišov v závěru rozhodl

Ve druhém poločase domácí opticky hosty tlačili. Vypracovali strašně moc rohů a standardních situací, ale výraznou gólovku si domácí družina nevypracovala. Hosté se za celý druhý poločas dostali pouze k několika pološancím. Hosté odolávali tlaku Budišova až do 85. minuty, když zprava odcentroval Kuric a Pizur zajistil domácí podzimní titul – 2:1. Ve zbytku zápasu se už nic podstatného nestalo a Budišov tak může slavit podzimní titul.

 

Budišov na podzim získal 31 bodů. Slavkov má na kontě 25 bodů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (vedoucí týmu): V zápase podzimu se nám povedlo dvakrát jít do vedení, a to nakonec i pro sebe udržet. Tím se nám podařilo vybojovat titul podzimního šampióna.

TJ Sokol Slavkov
Radoslav Urban (kapitán): V úvodní dvacetiminutovce byli domácí lepší a dostali se do vedení. Pak jsme hru dokázali vyrovnat a vyrovnat i skóre. Ve druhém poločase nás domácí opticky tlačili, hrozili z rohů a standardek a nakonec tam jeden gól dotlačili. Zápas probíhal v duchu fair play a chci Budišovu pogratulovat k podzimnímu titulu.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - A. Levák [-] (72. M. Marek [-] ) , J. Kuric [-] , P. Pizur [-] (88. D. Huťa [-] ) , E. Levák [-] , D. Anděl [-] , T. Černoch [-] , D. Chung [-] (72. M. Kadlec [-] ) , J. Šlížek [-] , J. Němeček [-] , T. Skácel [-]

TJ Sokol Slavkov
T. Mrázek [-] - R. Hendrych [-] , D. Gračanin [-] , J. Gloga [-] , J. Schneider [-] , R. Urban [-] , D. Marek [-] , J. Král [-] , K. Kurka [-] (34. A. Honka [-] ) , M. Frey [-] , T. Marek [-]

ŽK: 8. J. Schneider .
Hráči zápasu: E. Levák - M. Frey .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - HUDEČEK Lukáš, BUČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Mička
Tip experta: výhra domácích

Šlágr kola mezi Budišovem a Slavkovem o první místo. Budišov si bude chtít pojistit první příčku po podzimu, ovšem Slavkov jim nic zadarmo nedá, i tak více věřím domácím a tipuju 1.

Tip: remíza