Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oba soupeři se rozloučili se sezónou remízou


Branky


17

V každém poločase dali oba týmy po jedné brance a zápas tak skončil remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

V posledním zápase podzimní části hostila opavská Slavia mužstvo z Velkých Hoštic. Opava do zápasu vstoupila hodně dobře a už ve třetí minutě po pěkné kombinační akci a střele z první od Škrobánka dostala do vedení – 1:0. Další gólovku nedala Opava za čtyři minuty. Pak se začaly probouzet Velké Hoštice. Nejdřive v 15. minutě po nahrávce Stoklasy vystřelil Peterek, ale Honka vyrazil jeho pokus na roh. Hošticím se podařilo vyrovnat po osmnácti minutách, když Benna nahrál Kopčanovi, který neomylně našel pod sebou Czerného, který nedal brankáři Honkovi žádnou šanci – 1:1. Ve 22. minutě pak udělali hosté obrovskou chybu, ale Hoblík z deseti metrů přestřelil bránu. Další kombinační akci Štencela nezužitkoval nikdo v pokutovém území. Ve 42. minutě pak vychytal hostující brankář Pluške Meleckého. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Ve druhém poločase byla Opava lepší, ale Hoštice zase bojovností nedaly domácím ani metr půdy. Už ve 46. minutě mohla Opava jít opět do vedení, ale šanci nevyužila. Za dvanáct minut po individuální akci pálil Kopčan těsně vedle. V 62. minutě se opavský Štencel uvolnil, ale jeho střela pak zacinkala na tyči. Branky pak začaly padat až v poslední desetiminutovce. Nejdříve našel v 80. minutě Czerný rozběhnutého Peterka, který si vychutnal domácího brankáře Honku – 2:1. Opava pak hosty přitlačila. V 85. minutě šel domácí Říčný sám z půlky hřiště, ale šanci trestuhodně zavraždil. Opava pak vyrovnala v poslední minutě, když se výstavní rybičkou po centru ze strany prosadil Henčl - 2:2. 

 

Opava získala za podzim 9 bodů. Velké Hoštice mají 11 bodů. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Dalibor Fišer (trenér): Bod musíme brát jako ztrátu. Bohužel jsme první poločas svou lehkovážnou hrou prospali a stálo nás to tři body. Zase nás trápila, jako po celý podzim, velmi špatná koncovka. My se na branky strašně moc nadřeme.

FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Nakonec jsme konec podzimu jakž takž zachránili, po tom našem katastrofálním vstupu. Na výkonech s konce podzimu se dá do jara stavět. Za mě dnes zasloužená remíza.



Sestavy


FK Slavia Opava
M. Honka [-] - J. Štencel [-] (74. I. Kratochvíl [-] ) , O. Melecký [-] , M. Škrobanek [-] , M. Pavlíček [-] (61. J. Hanslik [-] ) , J. Hoblík [-] (61. M. Poštulka [-] ) , D. Klimeš [-] , J. Schneider [-] (74. J. Vrána [-] ) , M. Říčný [-] , T. Matějek [-] , Š. Henčl [-]

FK Velké Hoštice
M. Pluške [-] - O. Kopčan [-] (67. O. Uwira [-] ) , A. Fabisz [-] , P. Stoklasa [-] (85. T. Svrček [-] ) , E. Peterek [-] , L. Benna [-] , P. Bensch [-] (74. V. Olšr [-] ) , J. Tietz [-] , M. Czerný [-] , D. Nardelli [-] , F. Dombek [-]

ŽK: 58. J. Hoblík - 90. L. Benna .
Hráči zápasu: M. Czerný , L. Benna .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: THIEMEL Karel - MORAVEC Roman, PRETSCH Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Mička
Tip experta: remíza

Zde bude chtít Slavia Opava využít domácího prostředí a urvat všechny body, aby se odpoutala od konce tabulky, ovšem hosté jsou na tom podobně a budou chtít urvat nějaký bod. Tipuju 0.

Tip: remíza