2:2
(0:2)
32. P. Zahradník
44. J. Garba (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Krnově se plichtilo


Branky


59. E. Kerage , 60. T. Kolbasa - 32. P. Zahradník , 44. J. Garba (vl.)
17

Po půli vedl Lichnov o dva góly. Ve druhém Krnov během minuty vyrovnal. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lichnov vedl o dvě branky

Krnov ve svém posleddním domácím zápase přivítal mužstvo z Lichnova. V úvodu zápasu byla aktivnější domácí družina. V 10. minutě vystřelil z dvaceti metrů Koval, brankář Karel Podaný míč vyrazil před sebe, a dorážející Gramel s Keragem se při dorážce srazili. Za šest minut pak po nahrávce Kolbasy se mohl řítiti sám na gólmana Kerage, ale Karel Podaný stačil včas vyběhnout a míč kopnout do bezpečí. Hosté pak zahrozili dvěma úniky Zahradníka. Ve 33. minutě vyvezl Tesař míč přes tři hráče a poslal za obranu Zahradníka, který střelou na přední tyč pokořil brankáře Řehánka - 0:1. Domácí tento vývoj zaskočil. Za čtyři minuty vykoupal domácí obranu Zahradník, ale v rozhodující chvíli se ukopl. V poslední minutě Zahradník vybojoval přímý kop na půlce hřiště. Ten zahrával Bartoníček a Garba oslněn sluníčkem si míč srazil nešťastně do vlastní brány - 0:2. 

Krnov vyrovnal

Začátek druhého poločasu patřil domácí družině. V 50. minutě zahrával přímý kop Kolbasa, ale míč z jeho kopačky skončil na břevně hostující brány. Za tři minuty unikl po lajně Dočkal, ale jeho přihrávku pod sebe Kolbasa v záklonu poslal mimo tři tyče. Po hodině hry Dočkal vytřelil, Karel Podaný míč před sebe vyrazil a Kerage i s přispěním tyčky míč dorazil do sítě - 1:2. Hned za minutu nakopl míč z dálky z přímého kopu Kolbasa a sluncem osvícený Karel Podaný si balon nešťastně srazil do kasy - 2:2. Zápas se pak přitvrdil a rozhodčí udělil několik žlutých karet. V 85. minutě Pokorný namazal Zahradníkovi, ale ten nemířil přesně. V nastavení pak domácí Burian uvolnil Říhu, který nastřelil gólmana Karla Podaného. Za minutu měl na druhé straně velkou šanci Zahradník, který šel sám na brankáře, ale míč si ukopl a Řehánek tygřím skokem míč sebral. Zápas tak skončil remízou.

 

Krnov za podzim získal 25 bodů. Lichnov vybojoval 21 bodů. 



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Za mě to jsou ztracené dva body. Po většinu zápasu jsme byli lepším týmem, měli jsme i více šancí. Ke konci ale mohly dát góly oba týmy.

TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Dobrý bod, přijeli jsme si pro bod, a ten si taky odvážíme. Zápas se hrál nahoru dolů. Na konci oni měli velkou šanci, my pak taky. Bod je podle mě asi zasloužený.



Sestavy


FK Kofola Krnov B
J. Řeháček [-] - J. Garba [-] , J. Toška [-] , M. Burian [-] , L. Zavadil [-] - J. Koval [-] , O. Kubík [-] (64. J. Rolný [-] ) , B. Dočkal [-] (69. A. Říha [-] ) , T. Kolbasa [-] - E. Kerage [-] , L. Gramel [-] (46. J. Groda [-] )

TJ Sokol Lichnov
K. Podaný [-] - M. Tesař [-] (80. J. Dankovič [-] ) , J. Fadrný [-] , J. Mašlík [-] , M. Lazar [-] - O. Bartoníček [-] , M. Pokorný [-] , D. Salát [-] - D. Říha [-] (61. P. Motl [-] ) , P. Zahradník [-] , J. Podaný [-]

ŽK: 37. L. Gramel , 56. B. Dočkal - 42. M. Tesař , 60. J. Fadrný , 77. P. Motl , 78. M. Lazar .
Hráči zápasu: M. Burian , J. Garba - P. Zahradník , K. Podaný , M. Tesař .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: MINICH Marian - BALINT Matěj, POKLOP Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Mička
Tip experta: výhra domácích

Krnov si poslední domácí utkání pohlídá, navíc Lichnovu se venku vůbec nedaří a trápí ho marodka. Tipuju 1.

Tip: výhra domácích