3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lichnov doma porazil Starou Ves


Branky


14

Lichnov si v utkání vypracoval až tříbrankový náskok. Stará Ves korigovala v samém závěru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lichnov se ujal vedení

Lichnov ve svém posledním domácím zápase přivítal na svém domácím hřišti mužstvo ze Staré Vsi. Domácí družina se dostala do vedení už ve druhé minutě, když Zahradník vybojoval balon, posnul jej na Saláta, jenž pak našel Pokorného, který křižnou nahrávkou gólově oslovil Zahradníka, který uklidil balon nechytatelně k tyči - 1:0. Stará Ves pak měla optickou převahu, ale ta byla hodně neúčelná. Dostala se pouze ke Kučerovu uvolnění Paulera, které však zastavilo praporek pomezního. Ve 35. minutě naopak vyzkoušel pozoronost hostujícího brankáře Kohouta Zahradník. Ve 38. minutě se situace domácích zkomplikovala, když se zranil jejich brankář Ondrusz, a do branky musel jít hráč z pole Karel Podaný. Ten však s přehledem domácí jedničku zastoupil. V poslední minutě prvního poločasu narazil Pokorný Salátovi, jenž poslal centr do vápna, kde se nedomluvili Zahradník s Fadrným a Pokorný pak ze šetnácti metrů střílel nad bránu.   

Lichnov výhru navýšil

Lichnov pak navýšil své vedení v 56. minutě, když Karel Podaný vyhodil míč na Fadrného, který jej dále předal do středu na kapitána Bartoníčka, jenž křižně přenesl míč na Pokorného, který si jej navedl na střed a vystřelil. Míč sice brankář Kohout vyrazil, ale pohotový Salát jej dorazil zpátky do sítě - 2:0. Za pět minut pak se opakovala stejná situace, kdy střelu Zahradníka dorazil do brány Bartoníček, ale tentokrát se mával ofsajd. Stará Ves pak mohla snížit po rohovém kopu Kučery a hlavičce Tihelky. Jeho pokus vyrazil brankář Karel Podaný před sebe a dorážka Paulera mířila nad. Stará Ves pak měla optický tlak. Gól ale opět vstřelila domácí družina, když si po narážečce s Fardrným vběhl do vápna Salát, kde byl faulován a penaltu s přehledem proměnil Bartoníček - 3:0. Hosté pak vrhli vše do útoku a Tihelka využil nedorozumění domácích stoperů a po brejku snížil na 3:1. Navíc se už hosté nezmohli a domácí si tak tři body už udrželi. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Máme další zranění, když se nám zranil brankář Ondrusz. Za něho šel Karel Podaný a ten chytal skvěle. My jsme začali velmi dobře a už ve druhé minutě jsme se dostali do vedení. To jsme pak dvěma góly navýšili po přestávce. Soupeř už jen korigoval v závěru. Dneska bych chtěl pochválit celý tým, že se vydal ze všeho a odehrál výborný zápas.

TJ Sokol Stará Ves
Jan Šuba (trenér): Dneska se nám to vůbec nepovedlo, mančaft si myslel, že to půjde samo a narazil. Domácí nás zakočili hned v první minutě, když vstřelili branku. Pak jsme sice měli opticky převahu, ale bez efektu. Ve druhém poločase nás domácí jednoduchostí dostávali pod tlak a ze šancí nás trestali. My jsme jen dokázali snížit na konečných 3:1. V závěru sice ještě byl tlak, ale další branku jsme již nedali. Nelíbil se mi dnes i výkon rozhodčího.



Sestavy


TJ Sokol Lichnov
P. Ondrusz [-] (38. D. Říha [-] ) - M. Lazar [-] , M. Tesař [-] , J. Fadrný [-] , J. Mašlík [-] - K. Podaný [-] , O. Bartoníček [-] , M. Pokorný [-] , D. Salát [-] - J. Podaný [-] , P. Zahradník [-]

TJ Sokol Stará Ves
K. Kohout [-] - J. Tihelka [-] , M. Raiskup [-] , T. Král [-] (55. L. Ošlejšek [-] ) , R. Nekoranec [-] , F. Köhler [-] , P. Kučera [-] , K. Pauler [-] (55. M. Drábek [-] ) , L. Šimko [-] , S. Kováč [-] (73. P. Prášil [-] ) , O. Hrabina [-]

ŽK: 37. M. Raiskup , 81. P. Prášil , 81. L. Ošlejšek .
Hráči zápasu: D. Salát , K. Podaný - K. Kohout .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: HERDA Tomáš - RAŽNÝ Jan, BALINT Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 07:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 11:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 07:46
Tomáš Holata

Expert: Michael Czerný
Tip experta: výhra hostů

Stará Ves se svým zkušeným kádrem a především produktivním Kučerou přehraje domácí Lichnov i na jejich velmi specifickém hřiště. Ani hráč jako je Bartoníček nedokáže zvrátit zápas.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 10:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 08:18

Tip: výhra hostů