0:7
(0:5)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Bruntál dostal doma sedmičku od Slavkova


Branky


6. R. Hendrych , 15. T. Marek , 21. D. Gračanin , 28. R. Urban , 37. S. Slovák (vl.) , 75. J. Král , 76. R. Urban
15

Slavkov už po půli vedl o pět branek. Ve druhé části ještě vedení dvěma góly navýšil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o pět branek

Bruntál přivítal doma mužstvo ze Slavkova. Domácí družina se dostal do šance hned v úvodu zápasu, když se se dostal do samostatného nájezdu rychlík Hurajt, ale nedal. Pak už opanoval zcela hru Slavkov. Po šesti minutách dostal prostrkávačku do vápna Hendrych a z úhlu propálil brankáře Dolanského – 0:1. Za deset minut zahrával ve středu hřiště standradku Jan Král, míč se dostal k Urbanovi, který se na vápně obtočil a prostrčil míč do šestnáctky Tomáši Markovi, jenž obstřelil gólmana Dolanského – 0:2. Po dvaceti minutách se rohový kop Jana Krále odrazil ke Gračaninovi, který napálil odražený míč z dvaceti metrů přímo do brány – 0:3. Za sedm minut narýsoval přesnou kolmici Jan Král pro Urbana, který pokořil zkušeně hokejovým blafákem brankáře Dolanského – 0:4. Osm minut před přestávkou si Urban na půlce obhodil míč a pelášil k brance, kde si pak jeho nahrávku pod sebe srazil do vlastní sítě domácí Slovák – 0:5.

Slavkov vedení navýšil

Úvod druhého poločasu se nesl ve znamení zahazovaných šancí hostů a skvělých zákroků brankáře Dolanského. Postupně si na něm vylámali zuby Urban, David Marek, Hendrych a Dietrich. Teprve čtvrthodinu před koncem zápasu napálil Jan Král míč z rohu velkého vápna míč, a jeho střela s pomocí lehké teče, zaplula do sítě – 0:6. Hned vzápětí poslal Hendrych do samostatném nájezdu upevnil pozici nejlepšího střelce soutěže Urban – 0:7. V poslední minutě ještě mířil za hattrickem Urban, ale nastřelil pouze břevno domácí branky.

 

Bruntál jede v příštím kole do Velkých Hoštic. Slavkov bude hostit Opavu. 



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál B
Mikuláš Horyň (trenér): Zase takový "dobrý den". Hrajeme doma a dostaneme sedmičku. Bohužel hrajeme každý zápas s někým jiným, a to je tvrdá realita. Víc asi k tomu není co říct. Jsme z toho znechucen. V áčku je velká marodka, tak musí hrát hráči béčka tam, a tím trpíme i my. NIc se s tím bohužel nedá dělat.

TJ Sokol Slavkov
Radoslav Urban (kapitán): V první minutě měli domácí šanci, kterou nedali. Od té chvíle jsme byli jednozančně lepším týmem. Měli jsme hromadu šancí, a mohlo to skončit větším rozdílem. Chtěl bych pochválit brankáře domácích, který pochytal dalších osm našich šancí.



Sestavy


MFK Bruntál B
D. Dolanský [-] - Z. Orság [-] (46. J. Kovář [-] ) , Š. Kubesa [-] , J. Skřivánek [-] , M. Hurajt [-] , M. Kučera [-] (46. R. Slavík [-] ) , Š. Flekač [-] , S. Slovák [-] , J. Duhajský [-] , J. Kaluža [-] (71. K. Dvorský [-] ) , T. Rožnovský [-] (46. T. Prosecký [-] )

TJ Sokol Slavkov
Š. Makovický [-] - R. Hendrych [-] , D. Gračanin [-] , J. Gloga [-] , J. Schneider [-] (25. T. Dietrich [-] ) , R. Urban [-] , D. Marek [-] , J. Král [-] , A. Žilka [-] (54. J. Quis [-] ) , M. Frey [-] , T. Marek [-] (46. K. Kurka [-] )

ŽK: 45. Z. Orság , 46. Š. Kubesa , 52. Š. Flekač - 70. J. Král .
Hráči zápasu: J. Král .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: GALVAS Michal - THIEMEL Karel, TĚŽKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 13:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 20:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:32

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:18
Tomáš Holata

Expert: Radoslav Urban
Tip experta: výhra hostů

Budu stručný, jedeme si pro 3 body .

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 09:40

Tip: výhra hostů