2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov i v deseti dokázal vyrovnat


Branky


15

Po bezbrankovém poločase, se dostal domácí celek do dvoubrankového vedení. To ale nedokázal proti oslabenému soupeři udržet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Stará Ves v souboji týmů s horní části tabulky přivítala mužstvo z Krnova. V prvním poločase se hrála na hřišti vyrovnaná partie. Do první vážnější příležitosti se po pár sekundcáh dostal Krnov, když rohovýn kop Tošky poslal Rolný těsně dad branku. Pak se dostali po deseti minutách do šance i domácí, když Tihelka zamířil těsně vedle tyčky. Tihelkovi se stejně vedlo i zhruba po dvaeti minutách. Po půlhodině hry začala hostující kombinace u Kolbasy, který míč dále posunul na Gramela, jenž přihrál Rolnému, který opět špatně seřídil mířidla. Za pět minut pak poslla Rolný do brejku Kovala, který ztroskotal na brankáři Batlovi. Poločas tak skončil nerozhodně.

Oba soupeři dali dvě branky

Ve druhém poločase se obrázek hry vůbec nezměnil. Začali ale padat už i branky. Jako první se prosadila domácí družina, když dlouhý aut Krále prodloužil hlavou Prášil na Kučeru, který se obtočil míčem kolem protihráče a poslal míč přímo k tyči - 1:0. Za čtyři minuty začala akce domácí už od jejich brankáře. Dlouhý nákop pak nedokázal brankář hostí Řeháček zachytit a Köhler pak pohodlně uklízel míč do prázdné branky - 2:0. V 67. minutě nahrálo domácím ještě do karet vyloučení hostujícího Keraga. Domácí se ale příliš ukolébali a Krnov nehodil flintu do žita. V 77. minutě po centru Řihy z rohového kopu snižil hlavou Garba - 2:1. Domácí pak místo aby se zaměřili na bránění se začali tlačit do útoku. Krnov toto potrestal dvě minuty před koncem zápasu, když stoper Burina vyvezl míč z vlastní půlky a nahrál jej do boku na Gramela, který nahrál před branku Varyšovi, jenž zajistil hostům bod. 

 

Stará Ves jede příští kolo do Lichnova. Krnov bude hostit Krásné Loučky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stará Ves
Jan Šuba (trenér): Ztratili jsme vahraný zápas. Vedli jsme 2:0, a hráli jsme proti deseti. My jsme si mysleli, že to půjde samo. Krnov ale ukázal svou kvalitu a dokázal bojovností vyrovnat. Mě štve naše nedisciplinovanost v závěru utkání, která pomohla soupeři srovnat.

FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Za mě to byl hodně těžký zápas. První poločas byl vyrovnaný. Druhý poločas jsme nezačali vůbec dobře, a domácí ze tří šancí dali dva góly. Pak byl ještě navíc vyloučen Kerage. Nás to ale nakoplo, dostali jsme se do hry a dokázali vybojovat bod.



Sestavy


TJ Sokol Stará Ves
J. Batla [-] - J. Tihelka [-] , M. Raiskup [-] (85. L. Gregovský [-] ) , T. Král [-] , R. Nekoranec [-] , F. Köhler [-] (80. K. Gevorgyan [-] ) , L. Ošlejšek [-] (60. M. Drábek [-] ) , P. Kučera [-] , L. Šimko [-] , S. Kováč [-] , P. Prášil [-]

FK Kofola Krnov B
J. Řeháček [-] - J. Garba [-] , D. Čevela [-] , J. Toška [-] , M. Burian [-] - T. Kolbasa [-] , J. Koval [-] (72. H. Varyš [-] ) , O. Kubík [-] (55. J. Groda [-] ) , J. Rolný [-] (69. A. Říha [-] ) - L. Gramel [-] , E. Kerage [-]

ŽK: 63. L. Šimko , 67. S. Kováč , 87. P. Kučera - 10. J. Toška , 62. E. Kerage , 76. M. Burian , 87. A. Říha . ČK: 67. E. Kerage .
Hráči zápasu: R. Nekoranec - M. Burian .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BOČEK Robin - KANTOR Marek, RYBÁŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 13:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 18:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 20:34

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:32

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:18
Tomáš Holata

Expert: Radoslav Urban
Tip experta: výhra domácích

Stará Ves je pro spoustu týmů překvapení, pro mě nikoliv. Jelikož tam mám pár kamarádů a bývalých spoluhráčů, znám jejich kvality a myslím si, že je potvrdí doma znova, a Krnov odjede s prázdnou. Kuči dá dva kousky a Kovi vzadu prodá své ligové zkušenosti (úsměv) jednička.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 09:40

Tip: výhra hostů