Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítkov podruhé v sezóně vyhrál


Branky


15

Lichnvo sice dal brzy branku. To bylo z jeho strany vše a Vítkov čtyřmi góly zápas otočil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítkov po poločase vedl

Vítkov doma přívítal mužstvo z Lichnova. Hned v první minutě zachytil hostující Sojčák domácí rozehrávku a centrem našel Petulu, který se sice srazil s brankářem Snášelem, ale dostal míč do sítě – 0:1. Při této brance se Petula zranil a musel být střídán a to výrazně otupilo ofenzivní choutky hostů. Domácí pak převzali taktovku. Do první šance se Vítkov dostal v 10. minutě, když se uvolnil Ondřej, ale Ondrusz jeho střelu zlikvidoval. Vítkov vyrovnal ve 27. minutě, když přímý kop Mikulenky přistál na hlavě Jakuba Dohnálka, který trkl balon do sítě – 1:1. Další domácí šanci pak zazdil po nahrávce Prdy Špok. Ve 35. minutě pak Prda nahrál před branku Ondřejovi, kterého vychytal Ondrusz. Těsně před přestávkou si vybojoval míč Špok, který pak z dvaceti pěti metrů poslal míč přímo do šibenice – 2:1.

Vítkov vedení navýšil

Druhou půli začal optickou převahou Lichnov. Z té ale nic nebylo. V 60. minutě naopak domácí Prda přihrál Jakubu Dohnálkovi, který neprocedil míč skrz brankáře Ondrusze. Dvacet minut před koncem utkání utekl po straně Jakub Dohnálek, který našel přesnou nahrávkou svého bratra Lukáše, jenž už měl snadnou úlohu dostat míč do sítě – 3:1. Pak vychytal hostujícího hráče domácí brankář Snášel. V 75. minutě těsně minul hostující branku Prda. V samém závěru zápasu pak střídající Hanuš utekl po kraji a naservíroval míč před prázdnou brankou na Jakuba Dohnálka, jenž pečetil účet zápasu – 4:1.  

 

Vítkov jede v příštím kole do Malých Hoštic. Lichnov bude hostit Starou Ves.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Výhra se nerodilo jednoduše, protože Lichnov prokázal svou kvalitu. V prvním poločase jsme byli daleko lepší. Ve druhé části byl ze začátku lepší Lichnov. Nás ale podržel brankář. Tohle je pro nás důležitá výhra.

TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Dali jsme sice rychle branku, ale to nám ublížilo, protože se nám při ní zranil střelec Petula, který pak musel odstoupit. Pak už není co hodnotit. Ondrusz pak ještě chytil dalších čtyři až pět branek. A aby toho nebylo málo, tak ještě ve druhé části se nám zranil Sojčák. Marodka se bohužel rozrůstá.



Sestavy


TJ Vítkov
M. Snášel [-] - J. Dohnálek [-] , V. Ondřej [-] (76. V. Sychra [-] ) , P. Prda [-] (86. P. Hanuš [-] ) , K. Špok [-] , Š. Hučík [-] , M. Mikulenka [-] , Š. Zouhar [-] (84. R. Kotlár [-] ) , T. Kristián [-] , J. Holub [-] , L. Dohnálek [-]

TJ Sokol Lichnov
P. Ondrusz [-] - J. Slepička [-] , J. Mašlík [-] , M. Lazar [-] , M. Tesař [-] - J. Podaný [-] , D. Salát [-] , J. Dankovič [-] , A. Sojčák [-] (54. L. Byrtus [-] ) - M. Petula [-] (11. J. Dankovič [-] ) , P. Zahradník [-]

Hráči zápasu: J. Dohnálek - P. Ondrusz .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: THIEMEL Karel - MORAVEC Roman, BISKUP Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 13:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 20:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:32

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:18
Tomáš Holata

Expert: Radoslav Urban
Tip experta: výhra domácích

Lichnov je silný především doma podle mě. Přece jen mají skvělého gólmana Ondrusze a pár rozdílových hráčů, ale Vítkov už potřebuje bodovat a v domácím prostředí uhraji body.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 09:40

Tip: výhra hostů