Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov o své výhře rozhodl v prvním poločase


Branky


15

Budišov už po poločase vedl o pět branek. Pak už jen výhru kontroloval. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov vedl o pět branky

Budišov si poszval ke svému dalšímu zápasu na svůj trávník mužstvo z Jindřichova. V první šanci se objevili josté, ale Tilkeridis svou tutovku zazdil. Pak už začal na hřišti úřadovat Budišov. Již ve třetí minutě našel Sleš Levák rozběhnutého Kurice, který proměnil své sólo – 1:0. Za deset minut po dlouhém autu Chunga se ve vápně prosadil prudkou střelou Aleš Levák – 2:0. V 18. minutě parádní střelou z dálky nedal Aleš Levák brankáři Kašparovi žádnou šanci – 3:0. Ve 34. minutě navíc byl vyloučen hostující Hricko. Za tři minuty pak střílel domácí Eduard Levák těsně vedle branky. Šest minut před pauzou protlačil Chung ve vápně balon na Pizura, který ho poslal podél Kašpara do brány – 4:0. Za pár sekund napřáhl ze čtyřiceti metrů Šlížek a jeho střela skončila v horní části brány – 5:0.

Jindřichov korigoval

Ve druhém poločase si domácí hlídali náskok, ale Jindřichov se nevzdával a začal troišku zlobit. Osm minut po pauze poslal kapitán Boháček do brejku Štalmacha, který zkušeně zakončil – 5:1. Dvacet minut před koncem vystihl Huťa chybu soupeře a pohodlně poslal míč do prázdné hostující brány – 6:1. Za tři minuty Šmíd narýsoval kolmici pro Štalmacha, který své sólo s přehledem proměnil – 6:2. Deset minut před koncem se prosadil po individuální akci opět Štalmach a dovršil tak hattrick – 6:3. Poslední slovo měl v závěru zápasu Budišov, když Aleš Levák zachytil špatnou malou domů a završil svůj hattrick – 7:3.

 

Budišov přiští zápas jede do Hradce. Jindřichiv bude hostit Zlatníky.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (vedoucí týmu): Dnešní zápas rozhodl první poločas, kdy jsme se ujali vedení po krásných gólech. Ve druhém poločase už jsme tři body dokázali udržet.

TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V tom prvním nás domácí jasně přejeli. Ve druhém, kdy jsme hráli o deseti jsme hráli paradoxně lépe. Bohužel jsme soupeři na jeho branky nahráli. Nemuselo to být takové kruté.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - A. Levák [-] , J. Kuric [-] , P. Pizur [-] (53. M. Kadlec [-] ) , E. Levák [-] (53. D. Huťa [-] ) , D. Anděl [-] , T. Černoch [-] , M. Marek [-] , J. Šlížek [-] (67. J. Dvořák [-] ) , J. Němeček [-] , D. Chung [-]

TJ Slezan Jindřichov
J. Kašpar [-] - J. Zavadil [-] (83. K. Barvík [-] ) , P. Táborský [-] (74. D. Zábranský [-] ) , M. Kuřec [-] , M. Hricko [-] , M. Čech [-] (62. J. Hanslík [-] ) , R. Štalmach [-] (83. V. Petrovič [-] ) , V. Boháček [-] , T. Kusenda [-] , M. Šmíd [-] , M. Tilkeridis [-]

ŽK: 19. R. Štalmach , 30. M. Hricko . ČK: 34. M. Hricko .
Hráči zápasu: A. Levák - R. Štalmach .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: MINICH Marian - ŘEZNÍČEK Miroslav, BUČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 13:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 18:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 20:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:18
Tomáš Holata

Expert: Radoslav Urban
Tip experta: remíza

Budišov je určitě favoritem, zvláště doma. Jindřichov ale umí silné týmy potrápit a obrat o body. Hosté mají kvalitního a zkušeného trenéra, který dokáže svůj tým připravit, proto věřím, že bude překvapení a dám remízu.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 09:40

Tip: výhra hostů