Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 15:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Krnov vysoko porazil Slavkov


Branky


18

Krnov už po půli vedl o dvě branky. Pak se sice Slavkovu podařilo snížit, ale Krnov otěže zápasu z ruky nepustil a třemi góly si připsal zaslouženou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov vedl o dvě branky

Krnov na svém hřišti přivítal mužstvo ze Slavkova, které doposud neztratilo žádný bod. Úvod zápasu se hrál opatrně z obou stran. Postupně, ale domácí začali přebírat taktovku a Slavkov v prvním poločase hrál značně alibisticky a nedokázal se dostat do tempa. Do vedení se dostal Krnov po třinácti minutách hry, když špatně zahranou malou domů hostů vystihl Gramel a na zadní tyč prostřelil brankáře Mrázka – 1:0. Za deset minut přetlačil Sklenařík hostující obranu a vytřelil míč, jenž rozcinkal tyčku hostující brány. Hned vzápětí vybojoval na půlce míč Koval, který si jej potáhl a z dvaceti pěti metrů vystřelil a míč se zastavil až v síti – 2:0. Slavkov se pak po zbytečné chybě domácí obrany dostal Janem Králem před brankáře Štěpána Rolného, který jeho pokus vyrazil, a poradil si i s dorážkou Kunce. Poločas tak skončil dvoubrankovým rozdílem.

Krnov výhru navýšil

Do druhého poločasu vtoupil lépe Slavkov a přitlačil domácí fotbalisty k jejich vápnu. Vyústěním jejich tlaku byla korigující branka v 69. minutě, když Žilka protlačil míč na roh šestnáctky a Urban své sólo dokázal s přehledem proměnit – 2:1. Hned za minutu centr Gramela ze standardky poslal Groda střelou přes celou bránu s přispěním tyče do sítě – 3:1. To byl zlomový momet zápasu, hosté se složili a domácí dokázali vsítit další dvě branky. Za pět minut Sklenařík s přispěním hostující zdi poslal míč do protipohybu brankáře Mrázka – 4:1. Třináct minut před koncem pak poslal Garba za obranu Grodu, který procedil míč přes Mrázka do kasy – 5:1. V poslední šanci se objevil šest minut před koncem po nahrávce Říhy Čevela, který si dokonce obhodil gólmana Mrázka, ale nedokázal nasměrovat míč do prázdné brány.

 

Krnov v příštím kole jede do Velkých Hoštic. Slavkov se střetne doma s Lichnovem.



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): První poločas byl z naší strany výborný, a hosty jsme přehrávali. V druhém poločase patřila úvodních dvacet pět minut hostům, kterým se podařilo snížit. My jsme však hned dali na 3:1, a to Slavkov psychicky rozhodilo a my jsme zápas dovedli do vítězného konce.

TJ Sokol Slavkov
Radoslav Urban (kapitán): My jsme přijeli jako mistři světa, hráli jsme profesorsky a alibisticky. Dostali jsme pořádnou facku, a spadli jsme z hrušky dolů. Musíme zase začít makat, hrát náš fotbal, a dostat tento zápas z hlavy ven. Soupeři gratuluji k zasloužené výhře.



Sestavy


FK Kofola Krnov B
Š. Rolný [-] - J. Garba [-] , J. Toška [-] (59. A. Říha [-] ) , M. Burian [-] , D. Čevela [-] - J. Koval [-] , J. Rolný [-] (59. S. Chudický [-] ) , O. Kubík [-] (82. H. Varyš [-] ) , J. Grulich [-] - M. Sklenařík [-] (82. K. Koštialik [-] ) , L. Gramel [-] (64. J. Groda [-] )

TJ Sokol Slavkov
T. Mrázek [-] - L. Kunc [-] (46. A. Žilka [-] ) , J. Schneider [-] , R. Urban [-] , D. Marek [-] (68. A. Honka [-] ) , J. Král [-] , R. Hendrych [-] , D. Gračanin [-] (68. J. Quis [-] ) , T. Dietrich [-] , M. Frey [-] (62. K. Kurka [-] ) , T. Marek [-]

ŽK: 51. L. Gramel , 66. J. Garba , 73. A. Říha - 64. T. Marek , 75. J. Král .
Hráči zápasu: J. Groda , L. Gramel , J. Koval .
Počet diváků: 117. Rozhodčí: ČECHÁK Martin - MINICH Marian, BARČÍK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Ondřej Šafarčík
Tip experta: výhra hostů

Slavkov si letos cestu za postupem nebude nijak vážně komplikovat a v utkání s krnovským "béčkem" si poradí a pokud nebude pršet tak zvítězí v suchém triku. Dvojka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů