3:3
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov přišel o výhru v nastavení


Branky


7. M. Daříček (vl.) , 21. J. Kuric , 70. T. Černoch - 7. A. Ondra , 62. L. Dvořák , 91. A. Ondra
18

Loučky sice brzy vedly, ale Budišov do poločasu otočil. Ve druhé části se Loučkám podařilo dvakrát srovnat a odvézt si bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov po půli vedl

Budišov v dalším domácím zápase hostil mužstvo z Krásných Louček. Domácím se v zápase moc nedařilo, a nepodali vůbec dobrý výkon. Hosté z Louček si do Budišova přijeli pro bod, tomu přizpůsobili svou taktiku a ta se jim vyplatila. Krásné Loučky se dostaly do vedení v sedmé minutě, když si Ondra všiml, že brankář Matěj Němeček je příliš venku z branky a lišácky jej ze třiceti metrů přehodil – 0:1. Budišov vyrovnal za deset minut, když si Vondrouš naběhl na míč po levé straně, a jeho střelu z úhlu si nešťastně srazil do vlastní brány Daříček – 1:1. Domácím se pak ve 21. minutě podařil podobný kousek jako hostům, když Kuric využil špatné nahrávky Mrukvii, a poslal míč do brány, do které se nestačil vrátit gólman Hradil – 2:1. V závěru poločasu pak mohl srovnat Ondra, ale domácí jeho pokus z rohového kopu uklidili z brankové čáry do bezpečí.

Loučky dvakrát vyrovnaly

Ve druhé části hostům výborně fungovala středová řada ve složení Ondra, Ručka a Juřina, která vybojovala hodně standardek, ze kterých nic sice nebylo, ale dostávala tím domácí řady pod tlak. Po hodině hry se ale hostům podařilo srovnat, když se ve skrumáži ve vápně nejlépe zorientoval Dvořák a poslal balon do sítě – 2:2. Dvacet minut před koncem zápasu si na centr Anděla naběhl Černoch a poslal domácí hlavou opět do vedení – 2:2. V 75. minutě poslal hostující trenér na hřiště Fiuráška, který si nakonec ukázal jako žolík , protože nastavení využil nedorozumění domácího brankáře a stopera, získal míč a předložil jej před prázdnou bránu Ondrovi, jenž měl už lehkou práci – 3:3. Po brance rozhodčí zápas ukončil.

 

Budišov v příštím kole bude hostit Zlatníky. Krásné Loučky doma přivítají Jindřichov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (vedoucí týmu): Dnešní zápas nebyl vůbec to, co umíme hrát. Nemohli jsme se vůbec dostat do tempa a do zápasu. I když jsme dvakrát vedli, tak jsme na konci utkání vlastní chybou dostali branku a o výhru jsme přišli.

TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Sestavu jsme lepili do poslední chvíle, a nakonec přišly i posily. Přijeli jsme si pro bod, a tomu jsme přizpůsobili taktiku. Bod si vezeme domů, a jsme spokojeni. Budišov je hodně těžký soupeř, a tady se vyhrávat moc nebude.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - A. Levák [-] , J. Kuric [-] , D. Chung [-] , J. Dvořák [-] (81. D. Huťa [-] ) , M. Kadlec [-] (66. D. Anděl [-] ) , J. Vondrouš [-] (18. P. Lenděl [-] ) , T. Černoch [-] , M. Marek [-] , T. Skácel [-] , J. Němeček [-]

TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - M. Daříček [-] , L. Dvořák [-] , D. Mrukvia [-] , L. Pella [-] - T. Juřina [-] , A. Ondra [-] - L. Juchelka [-] (78. J. Fiurášek [-] ) - O. Ručka [-] , A. Kopečný [-] , D. Chybík [-]

ŽK: 48. P. Lenděl , 74. J. Kuric - 29. A. Kopečný .
Hráči zápasu: T. Černoch - J. Fiurášek , A. Ondra , T. Juřina .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - KOLEČKÁŘ Antonín, PELLA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Ondřej Šafarčík
Tip experta: výhra domácích

Ambiciózní Budišov potvrdí, že na domácím hřišti mají velkou sílu a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích