Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Ves dala osmičku Velkým Hošticím


Branky


15. P. Kučera (p.) , 19. F. Köhler , 27. M. Raiskup , 35. P. Kučera , 44. R. Nekoranec , 58. P. Kučera , 72. P. Kučera , 80. S. Kováč
18

Stará Ves se z hosty vůbec nepárala. Už po půli vedla o pět branek. Ve druhé části náskok ještě zvýšila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stará Ves vedla o pět branek

Stará Ves se stala v sobotu hostitelem mužstva z Velkých Hoštic. Domácí hosty dokonale rozebrali, když sázeli na rychlé kolmé přihrávky, které nebyla schopna hostující obrana zachytávat. Navíc v domácím dresu řádil Kučera. Ve 13. minutě se sice hosté dostali k přímému kopu, ale Tietz z něj mířil nad branku. Po čtvrthodině hry byl ve vápně sražen domácí Gregovský a nařízenou penaltu s přehledem poslal do sítě Kučera – 1:0. Za tři minuty hlavičkoval Drábek po centru ze strany a jeho pokus ještě Maňák vyrazil, ale na dorážku Köhlera už byl krátký – 2:0. Za chvíli se pěkně uvolnil hostující Bensch, ale střílel jen do rukou brankáře Kohouta. Ve 27. minutě vystihl Raiskup špatnou malou domů Olšra a zavěsil k tyči – 3:0. Po půlhodině hry dobře zakombinoval Stoklasa s Fabiszem, který dále nahrál Czernému, a ten našel pod sebou Bensche, který se ale brankově neprosadil. Deset minut před koncem prvního poločasu po nahrávce Raiskupa pod sebe dopravil míč s přehledem do brány Kučera – 4:0, V závěru poločasu se na rohový kop Kučery nejvýše vyšrouboval Nekoranec a hlavou zavěsil – 5:0.

Stará Ves výhru navýšila

Na začátku druhé půle si sice vytvořili hosté nadějnou příležitost, když po nahrávce Bensche, prodloužil Dombek míč na Czerného, na jehož centr nedosáhl Kaluža. Přesto nadále taktovku hry pevně třímali domácí fotbalisté. Po hodině hry se dostal před šestnáctkou k míči Kučera a vystřelil nechytatelně k tyči – 6:0. Za minutu se pak po přihrávce Domba dostal ke střele Czerný, ale jeho zbrklý pokus neměl naději na úspěch. Toto byla poslední hostující možnost zaznamenat aspoň čestný úspěch. Domácí pak ještě bezbranným hostům přibalili další dvě trefy. V 72. minutě si Kučera předkopl míč, dostal se přes obránce a zkušeně pokořil Maňáka – 7:0. Osmý hřebíček do hostující rakve zatloukl deset minut před koncem po rohovém kopu Kučery hlavou Kováč – 8:0. 

 

Stará Ves jede příští kolo do Bruntálu. Velké Hoštice budou hostit Krnov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stará Ves
Jan Šuba (trenér): Jsme šťastní, a myslím, že výsledek hovoři úplně za všechno. Hráli jsme od začátku nátlakový fotbal, a vycházeli nám přihrávky za obranu, které soupeř nezachytával. I tak musím soupeře vyzdvihnout, že to nezabalil. Těšíme se už na další zápas v Bruntálu. S výsledkem jsme spokojeni.

FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Katastrofální výkon, za který se stydím a omlouvám se všem hoštickým fanouškům. Takhle se fotbal nehraje.



Sestavy


TJ Sokol Stará Ves
K. Kohout [-] - M. Raiskup [-] (62. J. Batla [-] ) , L. Gregovský [-] , T. Král [-] (46. K. Gevorgyan [-] ) , R. Nekoranec [-] , F. Köhler [-] , L. Ošlejšek [-] (46. L. Vyroubal [-] ) , P. Kučera [-] , S. Kováč [-] , P. Prášil [-] , M. Drábek [-] (58. J. Matějka [-] )

FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - O. Kopčan [-] (46. T. Svrček [-] ) , A. Fabisz [-] (46. M. Kaluža [-] ) , P. Stoklasa [-] , V. Olšr [-] , L. Benna [-] , P. Bensch [-] , J. Tietz [-] , M. Czerný [-] , D. Nardelli [-] , F. Dombek [-] (81. P. Müller [-] )

ŽK: 24. D. Nardelli .
Hráči zápasu: P. Kučera .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - ŘEZNÍČEK Miroslav, RIEDEL Adolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Ondřej Šafarčík
Tip experta: výhra domácích

Stará Ves je pro mě jakási "nová ves" a tamní fotbal neznám. Velké Hoštice jsou bez bojovníka a střelce Pavelky v útočné fázi takřka bezzubí, navíc další hráči (Bena a Watzlawik) posílili řady sousedních Malých Hoštic a tak to skřípe i vzadu. Stará Ves bude naplno bodovat.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích