Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Vítkov poprvé v sezóně bodoval, když vysoko porazil Bruntál


Branky


4. P. Prda , 18. J. Mička , 39. Š. Hučík , 74. P. Prda , 77. J. Hučík , 84. M. Bek , 87. M. Mikulenka - 63. P. Šanda , 89. M. Kučera
18

Vítkov už po poločase vedl o tři branky. Ve druhé části postupně ještě skóre navýšil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítkov po poločase vedl o tři branky

Vítkov doma přivítal mužstvo z Bruntálu. Domácí začali aktivně a diktovali odm počátku tempo hry na hřišti. Bruntál načal po čtyřech minutách po přesné nahrávce od Mikulenky Prda, který proměnil své sólo – 1:0. V 18. minutě vyslal kapitán Mikulenka do sóla tentokrát Mičku a Dolanský lovil míč podruhé ze sítě – 2:0.Další šance domácích zůstaly nevyužity. Hosty na druhé straně zastavil gólman Snášel. Ve 37. minutě se dostal do sóla Lukáš Dohnálek, ale Dolanský jeho pokus přečetl. Šest minut před přestávkou pak narazil Černín Šimonu Hučíkovi, který poslal míč nechytatelně k tyči – 3:0.

Vítkov vedení navýšil

I druhý poločas začal Vítkov náporem. Do příležitostí se dostali Prda s Ondřejem. Když pak už domácí dostali míč do brány, tak dvakrát zvedl rozhodčí praporek na znamení ofsajdu. Bruntál snížil v 63. minutě střelou Šandy zpoza šestnáctky – 3:1. Patnáct minut před koncem Mikulenka namazal Prdovi, a ten vsítil svůj druhý gól v zápase – 4:1. Za čtyři minuty střelou z dvaceti metrů rozvlnil síť domácí Jakub Hučík – 5:1. V 84. minutě se řítil sám na Dolanského Prda, který dvakrát nastřelil tyčku a Bek se na to už nemohl dívat a dotřetice dostal míč do sítě – 6:1. Za tři minuty narýsoval Černín kolmici pro Mikulenku, jenž proměnil své sólo – 7:1. Hosté korigovali v samotném závěru, když si Kučera udělal dva hráče a pokořil Snášela – 7:2.

 

Vítkov v příštím zápase zavítá do Opavy. Bruntál bude hostit Starou Ves.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Trošku jsme promíchali sestavu a okysličili jsme jí novými hráči, a změny fungovaly. Doma je důležité vyhrávat, a navíc jsme si vylepšili skóre. Navíc jsme i další šance neporměnili.

MFK Bruntál B
Mikuláš Horyň (trenér): Byli jsme úplně bez chuti hrát fotbal. Stydím se za to, co jsme předvedli. Bylo to bez pohybu, bez nápadu, dělali jsme strašně velké chyby v obraně. Naopak domácí hrát chtěli a náš gólman ještě jejich šance vychytal.



Sestavy


TJ Vítkov
M. Snášel [-] - L. Černín [-] , V. Ondřej [-] (68. J. Hučík [-] ) , P. Prda [-] , Š. Hučík [-] (68. Š. Zouhar [-] ) , J. Mička [-] , M. Mikulenka [-] , T. Kristián [-] (84. L. Lamatschek [-] ) , D. Michálek [-] (71. P. Hanuš [-] ) , M. Bek [-] , L. Dohnálek [-]

MFK Bruntál B
D. Dolanský [-] - P. Šanda [-] , Š. Kubesa [-] , T. Unverdorben [-] (60. L. Hurajt [-] ) , R. Cápek [-] (60. R. Slavík [-] ) , M. Cabal [-] , M. Kučera [-] , Š. Flekač [-] , J. Duhajský [-] , J. Kaluža [-] , T. Rožnovský [-]

ŽK: 73. M. Bek - 73. M. Kučera .
Hráči zápasu: L. Černín .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: THIEMEL Karel - NEUMANN Eduard (N), BISKUP Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Ondřej Šafarčík
Tip experta: výhra hostů

Vítkovu se nedaří a jsou na samém chvostu tabulky se skórem 1:14. Na mladé bojovníky z Bruntálu posílené o pár hráčů z áčka to opět nebude stačit. Rezerva Bruntálu si přiveze všechny tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů