Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 15:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zajímavý zápas skončil remízou


Branky


18

Hradec se v prvním poločase ujal dvoubrankového vedení. Lichnov dokázal na začátku druhé půle vyrovnat. Hradec ale reagoval opět vedoucí brankou, na kterou ale Lichnov odpověděl srovnáním skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradec vedl o dvě branky

Lichnov ve svém dalším zápase hostil mužstvo z Hradce. V úvodu se do dobré šance dostal po nahrávce Bartoníčka domácí Petula, ale nedal. Nevedlo se ani domácímu Salátovi, který trefil hostujícího brankáře Waignera. Po čtvrthodině hry se protáhl po pravé straně Kvasnička, který předložil míč na penaltu Kudlovi, který střílel přesně na zadní tyčku – 0:1. Po minutě se hosté akci zopakovali, když po levé straně unikl Lichý a opět našel na penaltě Kudlu, a ten zakončil jak přes kopírák – 0:2. Hosté pak získali křídla a dostali do tří nadějných brejkových situací. Ty ale neproměnili postupně Kudla, Lichý a Černín. Za domácí pak nedotáhl akce dvakrát do konce Pokorný. Poločas tak skončil dvoubrankovým náskokem Hradec.

Lichnov dvakrát srovnal skóre

Ve druhém poločase domácí svého soupeře přimáčkli. V úvodu druhého poločasu pak po nahrávce Bartoníčka zatřásl břevnem Pokorný a všudybyl Petula pohodlně míč dorazil do sítě – 1:2. Srovnat skóre pak mohl po nahrávce Petuly Zahradník, ale minul bránu. V 54. minutě vykombinoval akci Salát s Petulou, a druhý jmenovaný našel na zadní tyči kapitána Bartoníčka, jenž poslal míč nechytatelně pod víko – 2:2. Za čtyři minuty ale Hradec znovu vedl, když Kvasnička přihrál Lichému, který se štěstím dostal balon za záda Ondrusze – 2:3. Konečnou podobu výsledku pak stanovil po hodině hry Petula, který na zadní tyči dopravil míč do brány po centru Saláta – 3:3.  V dalším průběhu hry si domácí střelci vylámali zuby na brankáři Waignerovi. V 72. minutě neuspěl Bartoníček s Pokorným. Zahradník pak prošel před branku, ale tu minul. V 75. minutě využil špatného odkopu gólmana Waignera Zahradník, který míč posunul na Petulu, jehož ale Waigner vychytal. Hosté pak mohli rozhiodnout z ojedinělého brejku, když Krejsa prodloužil míč na Černína, který sice obhodil brankáře Ondrusze, ale zamířil vedle branky. Další střelu domácího Pokorného vyrazil Waigner. V nastavení akce po ose Salát, Pokorný, Bartoníček a Pokorný skončila sice kličkou na brankáře, míč ale pak následně skončil v autu.

 

Lichnov jede v příštím kole do Slavkova. Hradec bude hostit Malé Hoštice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Zápas to byl pěkný. Kdyby mi někdo po poločase řekl, že zápas skonči nerozhodně, tak bych to bral. Po průběhu druhého poločasu musím říct, že jsme ztratili dva body.

TJ Hradec n/M
David Žurek (trenér): Po prvním poločase bych remízu považoval za ztrátu, ale po druhém ji považuji už za zaslouženou, porotože druhý poločas nás přehráli.



Sestavy


TJ Sokol Lichnov
P. Ondrusz [-] - J. Fadrný [-] (79. A. Sojčák [-] ) , J. Slepička [-] , J. Podaný [-] , K. Podaný [-] - D. Salát [-] , O. Bartoníček [-] , J. Dankovič [-] (82. M. Lazar [-] ) , M. Pokorný [-] - M. Petula [-] , P. Zahradník [-]

TJ Hradec n/M
J. Waigner [-] - J. Štencel [-] , T. Krejsa [-] , M. Lichý [-] , M. Černín [-] , F. Kudla [-] (90. T. Wiweger [-] ) , L. Hruška [-] , J. Kvasnička [-] (82. M. Gebauer [-] ) , M. Šimeček [-] , R. Dušek [-] , R. Kellner [-]

ŽK: 15. F. Kudla .
Hráči zápasu: M. Petula , M. Pokorný - F. Kudla , M. Lichý , J. Waigner .
Počet diváků: 129. Rozhodčí: ROBENEK Bohumil - MACRINEANU Jiří, JANÁČ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Ondřej Šafarčík
Tip experta: výhra domácích

Zápas, ve kterém se těžko hledá favorit, ale v Lichnově se body sbírají těžko a Hradec se o tom přesvědčí. Lichnov těsně zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů