SESTŘIH: Bockův kvalitní výkon na body nestačil. Dobratice počtvrté za sebou nevyhrály.


Branky


13

Sobotní utkání slibovalo zajímavou podívanou. Tichavajné po debaklu, který uštědřili Lokomotivě Petrovice (11:0), zájížděli na hřiště soupeře ze středu tabulky. Dobratice chtěly odvrátit sérii bez vítězství, kterou započali po posledním tříbodovém zápase s Kopřivnicí (4:2). Utkání na hřišti v Dobraticích sledovalo 100 diváků.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Dobraticím vydrželo devět minut

Utkání začalo lépe pro domácí. Dobratičtí byli konstruktivnější, což jim hned v deváté minutě dovolilo skórovat. Rozehrávka od brankáře Bocka skončila dlouhým nákopem Kohuta. K dlouhému míči se za obranou hostí dostal Marcel Stříž, jehož však dokázal zastavit brankář Pikulík ve spolupráci s jedním z tichavských stoperů. Hned z následujícího rohového kopu ale domácí otevřeli skóre. Standartní situaci zahrál Bařina na přední tyč tak dobře, že míč stačil tečovat Ondřej Skotinca a nekompromisní hlavičkou překonal Pikulíka - 1:0. Tichavské úvodní šok nakopl. Hosté se postupně dostávali k čím dál nebezpečnějším šancím. Kapitán Fajčák se střelbou nadvakrát neprosadil. V 18. minutě už se ale hosté mohli radovat. Dlouhý nákop ve spolupráci s Fajčákem zkrotil Tomáš Kocián. Ten následně míč vyvezl na hostující polovinu, kde našel Tománka, který vyslal na steč Svobodu. Ten se snažil dobratickou obranu lobovat, ale neúspěšně. Po sérii odrazů se míč nakonec dostal k Dominiku Kociánovi, který z druhého dotyku poslal míč přesně k pravé tyči - 1:1. Zbytek poločasu větší šance nepřinesl, a tak se šlo do šaten za stavu 1:1.

 

Vítěznou branku zajistil Kocián

Do druhého poločasu si připravil domácí trenér Korábík jednu změnu. Místo Bařiny šel na plac Tadeáš Papík. Druhý poločas nadále zůstaval velice vyrovnaným. Nebezpečná tichavská trojka ve složení Lukáš Kunčík, Dominik Kocián a Ondřej Švrček se dostávala pravidelně do šancí, které ale skvěle likvidoval domácí brankář Bocek. Dobratice spoléhali na rychlé útoky po nákopek, se kterými si ale povětšinou tichavská obrana ve spolupráci s nestárnoucím Pikulíkem dokázala poradit. Až v 71. minutě přišel zlomový moment utkání. Po přišlápnutí ze strany Jiříka přišel moment, kdy se domácí dožadovali faulu. Trest ze strany rozhodčího Seidlera ale nepřišel, a tak domácí pokračovali v postupném útoku. Ten skončil odhlavičkováním míče ze strany Fajčáka z pokutového území. Tománek následně začal protiútok přihrávkou do křídla na Kunčíka. Ten si míč před Skotnicou zasekl a prostrčil mezi dva hráče do běhu Dominiku Kociánovi. Hostující útočník tváří v tvář na jednoho s brankářem Bocek tentokrát zachoval klid a dobratického golmana přeloboval - 1:2. Tímto výsledkem i celý zápas skončil. 

 

Sestřih Utkání:

zdroj: youtube.com/@fotbalskticha



Ohlasy k zápasu



SK Tichá
Daniel Kula, trenér: Myslím, že bylo od začátku znát, v. To jakém rozpoložení jsou momentálně oba týmy. Domácím jsme sice dovolili skórovat v úvodu utkání, ale hned vzápětí se dostal k výbornému dvojitému zakončení Daniel Fajčák bylo ještě bez gólového efektu, kterého o pár minut později napodobil Dominik Kocián už úspěšněji a vyrovnal. Utkání to poté bylo dramatické až do konce, ale domácí držel především jejich brankář, který několikrát předvedl vynikající zákroky proti našim střelcům. My jsme si v defenzívě většinou dokázali poradit se stylem hry Dobratic a nadále jsme byli nebezpečnější. Dvacet minut před koncem tak zaslouženou a vítěznou trefu si připsal opět Dominik Kocián. (zdroj: fotbalskticha.cz)



Počet diváků: 100. Rozhodčí: SEIDLER René - MĚKÝŠ Adam, GAJDUŠEK René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 10. 2023 17:30
Vyhraje Ticha 5: 2
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 12:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 15:19
Zpravodaj, Předseda klubu, Vedení klubu, Administrátor klubu, Funkcionář, Fanoušek, Fotograf - První SC Staré Město | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 22:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 07:50

Tip: výhra domácích