1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branka z úvodu zápasu rozhodla. Těsnou výhru trefil domácím Buryan.


Branky


12

Nedělní odpoledne mělo na programu souboj dvou týmů z vrchních příček tabulky. Utkání nakonec dopadlo lépe pro domácí, kteří si po jediném gólu odnáší tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý nástup Bystřice do zápasu potvrdil gólem Buryan

Zatímco Kopřivnice se s rolí nováčka zatím popasovává dobře a v dosavadních osmi utkání mají na kontě třináct bodů, bystřičtí jsou v pozici jednoho z nejlepších týmů soutěže dlouhodobě. Domácí ale mají v průběhu podzimu problémy s tím, že jim tu a tam zvlhne střelecký prach. V uplynulém kole si hladce poradili s Lučinou (0:4). Vydrží jim střelecká forma i pro nedělní utkání? To a ještě mnohem víc se snažilo na hřišti v Bystřici nad Olší zjistit zhruba sedmdesát přítomných diváků. A nutno říct, že s úvodem utkání rozhodně mohli být spokojeni. Bystřičtí vstoupili do zápasu aktivněji. Hned v první minutě se dostal odražený míč na hranici hostujícího vápna k Opluštilovi. Třicetiletý bystřičan ale mířil pouze do středu branky. Rychlé kombinace domácích dělali kopřivnickým velké starosti. Tlak Bystřice nakonec resultoval v branku v průběhu deváté minuty. Rohový kop Buryanem prodložen k Baronovi. Ten se rozhodl poslat míč zpět do klubka hráčů, z nichž trefil nejlépe postaveného Filipa Buryana. Buryan pak střelou k tyči nedal Morysovi žádnou šanci - 1:0. Hra se po úvodní brance postupně vyrovnala s náznaky šancí na obou stranách. Převažovaly však souboje ve středu hřiště. K první šanci se hosté dostali ve 23. minutě. Nebezpečná hlavička z rohového kopu mířila také pouze do středu brány. Po půl hodině hry rozehrával přímý kop Martinčík, Buryan jen proběhl a brankář hostů Morys měl co dělat, aby míč vytáhl na rohový kop. Z něj se dostal ke střele Opluštil, ale obránce vyhlavičkoval míč směřující do branky na rohový kop. Nebezpečným únikem se poté prezentoval Socha. Jeho zakončení po dlouhém sprintu ale mířilo pouze do připraveného Galusika. Velká šance domácích na zvýraznění náskoku přišla pět minut před koncem poločasu. K přímému kopu se postavil Martinčík a svou pumelicí orazítkoval Morysovo břevno. Následná dorážka Marosze mířila vysoko nad bránu. Do šaten se šlo za stavu 1:0 pro domácí. 

Vyrovnávací gól v nastaveném čase zhatil ofsajd

Poločasová přestávka žádné změny nenabídla. I přes to, nebo právě proto, se obraz hry v druhém dějství příliš nezměnil. V 50. minutě předvedl Morys další ze svých skvělých zákroků. Tentokrát se činil proti prudké hlavičce Zoubka. Hosté spoléhali především na rychlé kontry. Po hodině hry se do jednoho takového dostal znovu Socha. Svou křižnou ranou se ale mezi tři tyče netrefil. Že zkušený Martinčík přímé kopy opravdu zahrávat umí, ukázal názorně znovu čtvrt hodiny před koncem základní hrací doby. Jeho centr na přední tyči tečoval Zoubek. Stejně jako na začátku poločasu ale jeho pokus vyrazil na rohový kop brankář Morys. V 80. minutě nabídl pěknou přihrávkou míč rychlý Zabystrzan do prázdné klece střídajícímu Aleši Liberdovi. Liberda ale míč přeběhl a balon do sítě nedostal. Liberda střelecký instinkt neprokázal ani ve druhé tutovce. O minutu později se hezky uvolnil a postupoval úplně sám na brankáře Morys. Jeho pokus o lob se ale ukázal jako nesprávné řešení a hostující branku přestřelil. Vůle kopřivnických po vyrovnání sílila a v nastaveném čase se mohli dočkat odměny. Nejprve si po chybě ve středu hřiště pohrál s domácími obránci na pravé straně Socha a orazítkoval břevno. Z následné dorážky se hostům povedlo dostat míč do sítě a už slavili vyrovnání. Vše ale zhatil asistent rozhodčí, který nekompromisně zvedl praporek a vzal kopřivnickým naději alespoň na čestný bod. Místo toho tak nováček soutěže odjíždí z horké bystřické půdy po dobrém dojmu bez bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Bystřice
Ondřej Kreželok, náhradní brankář: Další domácí utkání sezony 23/24 nám přihrálo do cesty jednoho z nováčků soutěže. Kopřivnice z 1B třídy na jaře postoupila suverénním způsobem a na našem hřišti ukázala proč. Jednalo se možná o nejlepšího soupeře, který se nám v této sezoně postavil, svým důrazem nám znepříjemňoval hru, naštěstí ne natolik, aby si odvezl nějaký bod. (zdroj: www.tjfotbalbystrice.cz)

FC Kopřivnice
Pavel Macíček, trenér: K nedělnímu zápasu I.A třídy jsme zajížděli do Bystřice. Úvod zápasu patřil domácím, měli převahu a jejich rychlé kombinace nám dělaly problémy. Soupeř nás zatlačil a tak už v deváté minutě po šťastném odrazu a rychlé dorážce otevřel skóre utkání. Hra se pak postupně vyrovnala s náznaky šancí na obou stranách, převažovaly souboje ve středu hřiště. Nám chybělo někdy trochu štěstí právě při těch odražených balónech a taky více přesnosti do finálních přihrávek. Ale hlavním problémem pro naší koncovku byla důrazná a propracovaná obrana domácích. Po přestávce se obraz hry moc nezměnil, šance domácích se nám dařilo eliminovat, ale bohužel to samé na druhé straně předváděl i soupeř. V závěru utkání byl výsledkem naší vůle po vyrovnání sice gól v síti domácích, ale naši radost zrušil odmávaný ofsajd. Gól z úvodu utkání tak rozhodl, že si neodvezeme ani bod. Dík patří určitě celému týmu za bojovnost, bohužel soupeř měl určitě svou kvalitu a mimo jiné potvrdil, proč za devět kol mají jen tři obdržené branky. (zdroj: www.fckoprivnice.cz)



Sestavy


TJ Bystřice
J. Galusík [-] - R. Badura [-] (73. B. Gajdzica [-] ) , N. Sroka [-] (91. M. Martinčík [-] ) , F. Buryan [-] , D. Marosz [-] , A. Zabystrzan [-] , L. Baron [-] , D. Kantor [-] , D. Zoubek [-] , J. Opluštil [-] (79. A. Liberda [-] ) , I. Martinčík [-]

FC Kopřivnice
F. Morys [-] - P. Horák [-] , J. Kocián [-] , T. Socha [-] , P. Vrba [-] , M. Mikuš [-] , P. Babinec [-] (65. J. Tkáč [-] ) , D. Hruška [-] , D. Varga [-] (79. M. Janša [-] ) , A. Kelnar [-] (73. M. Socha [-] ) , D. Strnadel [-]

ŽK: 68. D. Kantor , 71. J. Opluštil , 87. F. Buryan - 41. P. Vrba , 78. D. Strnadel , 81. P. Horák , 88. J. Tkáč .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HORÁKOVÁ Renáta - KASZPER David, POLOK Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zpravodaj, Předseda klubu, Vedení klubu, Administrátor klubu, Funkcionář, Fanoušek, Fotograf - První SC Staré Město | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích