M. Socha 5.
T. Socha 12.
R. Juřica 49. (vl.)
M. Socha 58.
4:4
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osm branek a hattrick Němce. Souboj Kopřivnice s Raškovicemi vítěze nenašel.


Branky


5. M. Socha , 12. T. Socha , 49. R. Juřica (vl.) , 58. M. Socha - 21. P. Němec , 27. P. Němec , 65. E. Kožar , 70. P. Němec
15

Sobotní odpoledne mělo na programu zajímavý souboj. Divácky atraktivní a gólové utkání nakonec vítěze nenašlo a obě mužstva si tak z něj odnášejí po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kopřivničtí vstřelili dvě branky, pak polevili

Deváté kolo mělo v sobotu odpoledne na programu velice zajímavý duel. Nováček z Kopřivnice přivítal na domácím hřišti přední tým z minulé sezóny Raškovice. Těm se vstup do sezóny ideálně nevyvedl. Na podzim měli před tímto duel bilanci dvou výher, tří remíz a dvou proher. Domácí se zase chtěli před vlastními fanoušky rehabilitovat za porážku v minulém kole na půdě Dobratic (4:2). Na rozlehlý Stadion Emila Zátopka si našlo cestu 118 diváků a viděli opravdu zajímavý duel. První minuty patřily vynikajícímu nástup kopřivnických. Domácí drželi míč a brzy se dočkali odměny. V páte minutě překonal zkušeného brankáře Pešáka Marek Socha a poslal kopřivnické do jednobrankového vedení - 1:0. O sedm minut později musel Pešák lovit míč z branky podruhé. Druhou branku domácích vsítil Markův bratr Tomáš Socha - 2:0. Domácí po dvoubrankovém vedení ztratili tempo a raškovičtí trestali. Mezi 21. a 27. jejich nepozornost dvěma brankami potrestal střelec Petr Němec - 2:2. Do šaten se tak šlo za nerozhodnutého stavu.

Němec hattrickem uzavřel utkání

Do druhého dějství nastoupili oba týmy s cílem přetáhnout vývoj zápasu na svou stranu. Oba trenéři to ale ve střídání nereflektovali, když se kopřivničtí diváci o poločasové přestávce nedočkali jediné změny. Čeho se ale diváci v druhé půli dočkali byly góly. Stejně jako do prvního poločasu nastoupili i do druhého domácí v lepěším rozpoložení. Drželi míč, vytvořili si tlak a brzy se také dočkali. Ve 49. minutě si míč nešťastnou tečí srazil do branky hostující obránce Radek Juřica - 3:2. Netrvalo to ani deset minut a tribuny na kopřivnickém stadiónu se rozjásaly počtvrté. V 58. minutě se o to postaral svým druhým gólem v utkání Marek Socha - 4:2. Kopřivničtí se ale z vývoje první půle nepoučili. Stejně jako v prvním dějství začali se i nyní v domácí obraně vytvářet díry. Kopřivničtí navíc nepřesnými přihrávkami a špatnou rozehrávkou předkládali raškovickým podněty k šancím. Že Raškovice takovými dárky nepohrdnou ukázal v 65. minutě Ervin Kožár, který rozvlnil síť za Morysem potřetí - 4:3. Vystupňovaný tlak na kopřivnickou obranu nakonec dokázal v 70. minutě využít hattrickovou trefou Petr Němec a přisoudil tak hostům alespoň bod za remízu 4:4.



Ohlasy k zápasu


FC Kopřivnice
Pavel Macíček, trenér: Do utkání v sobotu 30. září proti Raškovicím na domácím hřišti jsme měli vynikající vstup a již ve 12. minutě jsme po brankách Marka a Tomáše Sochy vedli 2 : 0 . Bohužel ve stejně rychlém sledu vzápětí soupeř vyrovnává a stanovuje tak poločasový nerozhodný stav. Druhá půle, obdobný rychlý nástup z naší strany a jdeme zase do dvoubrankového vedení. Zbytek utkání je ale z naší strany špatně – především obranná fáze celého týmu, velký počet nepřesných přihrávek a nedorazů, díky kterým nás pak soupeř pohodlněji přehrává a dostává pod tlak. A výsledkem je opět vyrovnání stavu utkání. Je třeba ovšem i uznat kvalitu soupeře. (zdroj: www.fckoprivnice.cz)




Sestavy


FC Kopřivnice
F. Morys [-] - P. Buček [-] , M. Socha [-] , J. Kocián [-] , T. Socha [-] , M. Mikuš [-] (63. P. Horák [-] ) , J. Tkáč [-] (78. M. Janša [-] ) , D. Varga [-] , A. Kelnar [-] , D. Strnadel [-] , J. Ermis [-] (85. V. Hlaváč [-] )

TJ Pražmo - Raškovice
V. Pešák [-] - I. Preči [-] , O. Janošec [-] (62. A. Vojkovský [-] ) , E. Kožar [-] , P. Němec [-] , M. Mlčoch [-] , R. Koloničný [-] , R. Juřica [-] , T. Žáček [-] (90. J. Plhal [-] ) , A. Preči [-] , J. Birčák [-]

ŽK: 33. M. Socha - 57. O. Janošec , 74. A. Preči , 89. R. Koloničný .
Počet diváků: 118. Rozhodčí: LOJEK Jakub - BEDNÁŘ Marcel, BOČEK Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zpravodaj, Předseda klubu, Vedení klubu, Administrátor klubu, Funkcionář, Fanoušek, Fotograf - První SC Staré Město | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích