4:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SESTŘIH: Hattrick Papíka a dobratické rohové kopy. Dobratice otočily utkání s Kopřivnicí.


Branky


45. T. Papík , 60. T. Papík , 69. M. Causidis , 82. T. Papík - 10. M. Socha , 35. D. Varga
13

Sobotní souboj dvou ambiciózních týmů měl napínavou zápletku. Dobratičtí si nakonec po otočce odnášejí ze souboje s Kopřivnicí tři body za vítězství 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na smrtící kontry kopřivnických reagoval před přestávkou Papík

Na dobratické čekala v sobotu odpoledne opravdová výzva - udržet svou neporazitelnost i proti houževnatému nováčku z Kopřivnice. Ten v posledním kole působivě rozdrtil Lokomotivu z Petrovic a svou formu chtěl ukázat také před zhruba stovkou dobratických diváků. Úvod zápasu patřil domácím. Ti se snažili kontrolou míče vytvořit tlak na soupeřovu obranu. Svou snahu ale v úvodní branku zápasu přetavit nedokázali. Kopřivničtí se soustředili především na bránění a vyrážení do protiútoků. Ty také dokázali náležitě využít. V 10. minutě nacentroval po akci středem hřiště do pokutového území Denis Varga. K odraženému míči se dostal Hruška, který přesnou přihrávkou míč naservíroval na zadní tyč Marku Sochovi. Kopřivnický střelec rozvlnil Bockovu síť poprvé - 0:1. Podobný typ akce se opakoval i před druhým kopřivnickým gólem. V 30. minutě vyslal Varga kolmicí do úniku Marka Sochu. Pomezní sudí se rozhodl těsnou situaci neodmávat, a tak mohl Socha pokračovat s míčem do pokutového území. Snaha Pařenici Sochovi míč vypíchnout byla marná a útočník hostí tak mohl vrátit míř pod sebe volnému Denisi Vargovi. Ten se s balonem vůbec nepáral a nádhernou střelou do šibenice přisoudil hostům dvoubrankové vedení - 0:2. Domácí se po druhé inkasované brance vrhli do útoku s cílem znejistit tým hostí gólem do šatny. V poslední minutě poločasu se jim to nakonec povedlo. Rohový kop zahrál Hlaváč přesně na hlavu Tadeáše Papíka, který (pro dobratické konečně) překonal brankáře Halamíčka. Poločas tak skončil výsledkem 1:2.

Otočka a dominantní výkon domácích

Poločasová přestávka nabídla jednu změnu v sestavě hostí. Rychlého Ermise nahradil mladý Jan Tkáč. Mužstvo Pavla Macíčka ale po přestávce působil zaskočeným dojmem a domácí naopak ještě přitopili pod kotlem. Postupně začali ve všech herních činnostech včetně osobních soubojů hosty zastiňovat a po patnácti minutách se dočkali zasloužené odměny. Ta přišla z další standartní situace. Lišácky zahraný rohový kop se do kutálel až za hranici velkého vápna k Radimu Pařenicovi. Zkušený hráč domácích vyzkoušel Halamíčka krásnou střelou k levé tyči. Jeho pokus hostující brankář pouze k nohám dorážejícího Tadáše Papíka, který Halamčíka nadvakrát překonal - 2:2. Remízový stav ale na tabuli nevydržel příliš dlouho - přesněji devět minut. V 69. minutě byl další rohový kop domácích přetažen až na zadní tyč, odkud jej dobratičtí vrátili zpět do pokutového území. Na hranici malého vápna vyhrál hlavičkový souboj Somr, ale jeho hlavička příliš razance nepobrala a skončila pouze u jednoho z kopřivnických obránců. Tomu se ale odkop nepovedl a ukázkově namazal dorážejícímu Mariánu Causidisovi - 3:2. Skóre zápasu pak domácí uzavřeli o třináct minut později. Krásný centr z levé strany hřiště si našel nabíhajícího Tadáše Papíka a ten zpečetil utkání hattrickem. Dobratičtí si odnášejí ze souboje s Kopřivnicí tři body za vítězství 4:2.

 

Sestřih Utkání:

zdroj: youtube.com/@tjdobratice8511



Ohlasy k zápasu


TJ Dobratice
Marián Korábík, trenér: Z utkání jsem měl obavy, protože k nám přijel velmi silný soupeř a my jsme měli k dispozici pouze 12 hráčů. Ze základní sestavy chyběli Kantor, Skotnica a Dobiáš. Ukázalo se ale, že opravdu tuto sezónu máme velmi vyrovnané mužstvo a všichni na hřišti podali zodpovědný a výborný výkon. Už v prvním poločase jsme měli převahu, kterou jsme ale nebyli schopni přetavit ve vstřelení gólů. Chyběla častější střelba ze střední vzdálenosti. Soupeř měl smrtící protiútoky a dal nám z nich dvě branky. Rozhodující pro vývoj utkání byla kontaktní branka na konci prvního poločasu. Druhý poločas byl náš nejlepší v této sezóně. Kopřivnici jsme přehrávali ve všech fotbalových činnostech a výsledek byl naprosto zasloužený. Poděkování patří všem za skvělý výkon a také fanouškům za jejich podporu. (zdroj: facebook.com/tjdobratice)




Sestavy


TJ Dobratice
O. Bocek [-] - A. Kohut [-] , T. Bařina [-] (82. A. Březina [-] ) , L. Somr [-] , M. Hlaváč [-] , T. Papík [-] , M. Stříž [-] , J. Mitrenga [-] , P. Lýsek [-] , M. Causidis [-] , R. Pařenica [-]

FC Kopřivnice
F. Halamíček [-] - M. Socha [-] , P. Horák [-] , T. Socha [-] (78. M. Janša [-] ) , P. Vrba [-] , P. Babinec [-] , D. Hruška [-] , D. Varga [-] , A. Kelnar [-] , D. Strnadel [-] , J. Ermis [-] (46. J. Tkáč [-] )

ŽK: 47. R. Pařenica , 75. T. Papík , 87. M. Hlaváč - 75. P. Babinec , 76. T. Socha .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: SIKORA Patrik - ČECHÁČEK Jan, RITTER Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Zpravodaj, Předseda klubu, Vedení klubu, Administrátor klubu, Funkcionář, Fanoušek, Fotograf - První SC Staré Město | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích