Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SESTŘIH: Kantorův hattrick a skvělé představení Bystřice. Hosté vstřelili Petřvaldu sedm branek!


Branky


13

Sobotní odpoledne se neslo ve znamení krajského fotbalu. V Petřvaldě na sebe narazilo domácí HEPO a zkušený favorit z Bystřice. Utkání nakonec dopadlo lépe pro hosty a petřvaldští z utkání odešli z pořádným gólovým přídělem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kantorův hattrick za poločas

Nováček z Petřvaldu vstupoval do zápasu v roli outsidera. Proti domácím stál velice zkušený bystřický mančaft, který si před sezónou možná i brousil zuby na postup. Na to, jak se bude HEPu proti favoritu dařit se přišlo podívat přes 80 diváků. Úvod zápasu prognózná před utkáním nasvědčoval. Bystřičtí měli hru pod kontrolou a domácí Petřvald se snažil alespoň hrozit skrz standartní situace. V 7. minutě se hosté ujali vedení. Dlouhý odkop Králička se dostal až k rychlému Adamu Zabystrzanovi. Ten si míč hezky přebral do pohybu a krásně si pohrál se stoperem Krpcem i brankářem Pokorným - 0:1. Domácí ale ze začátku ukazovali bystřickým svou odvahu. Tomáš Budina se krátce po inkasované brance pokusil o obstřel na zadní tyč, ale branku Galusika netrefil. A tak se slova ujali opět hosté! V 9. minutě nejdříve vyvinuli tlak na domácí obranu, aby pak Filip Buryan poslal pěknou přihrávku do běhu Davidu Kantorovi. Bystřický útočník nejdříve přehodil Dominika Knor, načež si stejným způsobem poradil i s Pokorným - 0:2. Po čtvrt hodině hry Rusz z levé strany krásnou přihrávkou našel rozběhnutého Davida Kantora, který z prvního doteku opět přehodil brankáře - 0:3. V té chvíli bylo v podstatě rozhodnuto. Davidu Kantrovi se do poločasu podařilo zkompletovat hattrick. V 34. minutě využili hosté zaváhání v petřvaldské rozehrávce, kdy míč vybojoval Baron, který jej posunul Králíčkovi a po dalším prostrčení se před Pokorným ocitl právě Kantor. Ani tentokrát se bystřický střelec nemýlil - 0:4. Ještě před poločasem zahráli kombinaci na jeden dotek Buryan s Baronem, prvně jmenovaný šel sám na branku, ale míč si nakonec ukopl. Sudí Polok tak poločas ukončil za vysokého vedení hostí v poměru 0:4.

Střídající hráči uzavřeli skóre

Do druhého poločasu se zklamaní domácí rozhodli výrazně prostřídat. Trenér Dian vyslal na hřiště hned dvojici hráčů. Místo Sobka a Sklepka přišli na hřiště Goldbricht a Bílý. Úvod druhého dějství patřil opět bystřickým. Krásnou tandemovou kombinaci předvedl na levé straně Králíček s Kantorem. Králíček ale Pokorného tentokrát nepřekonal. V 62. minutě shledal v tomto utkání nehrající trenér hostí Martinčík, že je třeba trochu pošetřit síly. Kantora s Ruszem tak nahradil Gajdzicou a Strokou. Druhý jmenovaný se mu krátce po nástupu na hřiště odvděčil. V 65. minutě vybojoval Nikolas Stroka míč na půlce hřiště a svůj bleskurychlý brejk zakončil střelou kolem padajícího Pokorného - 0:5. V 78. minutě se prosadil i druhý střídající hráč. Na dlouhý míč na pravou stranu si naběhl Zabystrzan, poslal míč před branku a na zadní tyči zakončil o břevno Bohuslav Gajdzica - 0:6. Skóre zápasu uzavřel po krásné kombinaci a přihrávce Králíčka opět Nikolas Stroka - 0:7. 

 

Sestřih Utkání:

Zdroj: youtube.com/@ondrejkrezelok9074



Ohlasy k zápasu



TJ Bystřice
Ondřej Kreželok, náhradní brankář: Duel proti nováčkovi soutěže z Petřvaldu se nesl zcela v naší režii a již po čtvrt hodině byl prakticky rozhodnut. (zdroj: www.tjfotbalbystrice.cz)



Sestavy


TJ Petřvald
D. Pokorný [-] - J. Sklepek [-] (46. J. Goldbricht [-] ) , M. Sobek [-] (46. P. Bílý [-] ) , D. Knor [-] , V. Stavař [-] , T. Budina [-] , O. Kostka [-] , J. Sztymon [-] , F. Marek [-] , J. Krpec [-] , J. Večeřa [-]

TJ Bystřice
J. Galusík [-] - R. Badura [-] (41. M. Martinčík [-] ) , F. Buryan [-] , D. Marosz [-] (78. T. Fober [-] ) , A. Zabystrzan [-] , Š. Krátký [-] , L. Baron [-] , J. Rusz [-] (62. N. Sroka [-] ) , D. Kantor [-] (62. B. Gajdzica [-] ) , D. Zoubek [-] , D. Králíček [-]

ŽK: 53. J. Goldbricht .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: POLOK Viktor - MACHALA Petr, KOSTKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Zpravodaj, Předseda klubu, Vedení klubu, Administrátor klubu, Funkcionář, Fanoušek, Fotograf - První SC Staré Město | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: remíza

Tip: remíza