3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

108 diváků vidělo pořádné drama! Kopřivnice v závěru dokázala zvítězit.


Branky


5. T. Socha , 16. M. Socha , 76. D. Varga - 44. J. Kabát , 50. Š. Krpec
15

Sobotní utkání nabídlo souboj dvou týmů, které mají v úvodu soutěže formu. Utkání nakonec dopadlo lépe pro domácí Kopřivnici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky za poločas

Utkání slibovalo velice zajímavý duel. Domácí se ve vyšší soutěži chytili velice dobře. Z úvodních třech duelů vybojovali šest bodů za dvě výhry a jednu porážku. V poslední kolo navíc na půdě Horní Suché zvládli góly Tomáše Sochy. Kozlovicím se po přeřazení také daří. Do zápasu s Kopřivnicí nastupovali hosté se stoprocentní bilancí. Na duel se navíc skvěle naladili utkáním s Lučinou, kterou rozdrtili v poměru 8:0. Duel dvou rozjetých týmů vidělo na Stadionu Emila Zátopka 120 diváků. Úvod utkání se domácím vydařil. Už po pěti minutách se domácí prokombinovali "až do kuchyně", přičemž celou akci zakončoval Tomáš Socha - 1:0. V 16. minutě byl navíc Chlebek překonán podruhé. Takřka identickou akci zakončoval Tomášův bratr Marek Socha - 2:0. Kopřivničtí byli v utkání při chuti a kombinacemi se chtěli propracovat až ke třetímu gólu. Ten jim ovšem sudí Závodný, který třetí branku domácích neuznal. V závěru poločasu se dostali k šanci také kozlovičtí a hned z toho bylo vyrovnání. Prosadil se teprve šestnáctiletý Jakub Kabát - 2:1. Poločas tak skončil vedením domácí Kopřivnice v poměru 2:1.

Vítěznou branku vstřelil Varga

Poločasové změny byly k vidění na obou stranách. Svěřenci Pavla Macíčka nastoupili do druhého poločasu bez Hrušky, kterého nahradil Bůček. Hosté se do hry rozhodli poslat Zpěváka se Skurkou. Úvod druhého poločasu vyšel lépe hostům. Po pěti minutách se po pěkné akci k dorážce dostal mladý Šimon Krpec, který Moryse zblízka překonal podruhé - 2:2. Druhý poločas byl obecně hodně vyrovnaný a utkání se mohlo překlopit na stranu kteréhokoliv z týmů. Domácí se po inkasované brance snažili občerstvit síly střídajícím Janšou a Babincem. A vyplatilo se! V 76. minutě překlopil misky vah na stranu domácích útočník Denis Varga - 3:2. Kozlovičtí už se po obdrženém gólů zvednout nedokázali a tak zaznamenali první porážku v sezóně. Kopřivnické vítězství vyšvihlo až na třetí příčku tabulky za jejich soupeře z Kozlovic a Staré Město.



Ohlasy k zápasu


FC Kopřivnice
Pavel Macíček, trenér: V sobotu 2. září jsme na domácím hřišti rozehráli další mistrovské utkání I.A třídy, tentokrát s Kozlovicemi. První poločas jsme rozehráli výborně a po hezkých kombinačních akcích jsme už v 16. minutě vedli 2:0, když skóroval nejdříve Tomáš Socha a posléze Socha Marek. Naše tříbrankové vedení zhatil hlavní rozhodčí, který nám nepochopitelně neuznal zcela regulérní gól. V závěru poločasu jsme naopak inkasovali a do kabin šli tedy jen ve vedení 2:1. Ideálně nám nevyšel ani úvod druhé půlky a po dorážce nám soupeř vyrovnal na 2:2. Ale věřil jsem našim borcům, že i tak dokážeme vyhrát. Herně vyrovnané utkání jsme nakonec dokázali přivést do hodně důležité výhry 3:2 trefou Denise Vargy a tři body tak zůstaly doma. Dík patří celému týmu za předvedenou hru a vůli jít za vítězstvím.




Sestavy


FC Kopřivnice
F. Morys [-] - M. Socha [-] (66. M. Janša [-] ) , J. Kocián [-] , T. Socha [-] , P. Vrba [-] , D. Hruška [-] (46. P. Buček [-] ) , D. Varga [-] , A. Kelnar [-] , T. Gazda [-] (59. P. Babinec [-] ) , D. Strnadel [-] , J. Ermis [-] (79. R. Šudák [-] )

FC Kozlovice
P. Chlebek [-] - J. Kabát [-] , P. Janás [-] (46. T. Skurka [-] ) , M. Lušovjan [-] (87. J. Karban [-] ) , Z. Matějka [-] , J. Žáček [-] (46. . Zpěvák [-] ) , J. Prudký [-] , M. Bednář [-] , V. Dudek [-] , Š. Krpec [-] , P. Piskoř [-] (82. D. Chýlek [-] )

ŽK: 26. T. Socha - 37. M. Lušovjan , 68. V. Dudek , 74. Z. Matějka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ZÁVODNÝ Vít - PERNIŠ Ľuboš, ŽÁČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Zpravodaj, Předseda klubu, Vedení klubu, Administrátor klubu, Funkcionář, Fanoušek, Fotograf - První SC Staré Město | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů