0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO + SESTŘIH: Sochovy branky a stoupající výkony Kopřivnice. Sušané druhý domácí zápas nezvládli.


Branky


66. T. Socha , 74. T. Socha
14

Sobotní duel mezi Kopřivnicí a Horní Suchou nabídl zajimavou podívanou se spoustou šancí na obou stran. Vítězně z něj nakonec vyšla hostující Kopřivnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

128 diváků branku v první půli nevidělo

Poslední kolo oba celky zvládly za tři body. Zatímco sušané si poradili s Lučinou, hosté nadělili na domácím stadionu Jablunkovu bůra. Všem 128 přítomným divákům bylo jasné, že tří bodový zisk pro oba celky se opakovat nebude. Otázku zůstalo, kdo bude v tomto souboji lepší. Do první šance se dostali sušané. Po rohovém kopu zakončoval hlavou Pietrasz, mířil však vysoko nad Halamíčkovu bránu. Taktovku poté přebrali hosté. Do potřebné provozní teploty se začal zahřívat kopřivnický ostrostřelec Tomáš Socha. Ve své první šanci si sice poradil s domácí obranou, ovšem při zakončení trefil pouze boční síť. Šance se ale rodili i na druhé straně. Ke skákavému míči se probojoval univerzál Štromp. Jeho střela po rychlém průniku ale byla zblokovaná kopřivnickou obranou. Socha následně neuspěl ani ve své druhé šanci. Dotírajícího Kvapila se sice zbavil ale jeho pokus na přední tyč Lincerovy branky postrádala přesnost. Třetí Sochova šance se zrodila po dlouhém přízemním míči za obranu. Lob proti vyběhnuvšímu Lincerovi ale mířil vedle brány. Do šaten se tak šlo za stavu 0:0.

Čtvrtou tutovku Socha využil, hostům zařídil tři body

Poločasová přestávka se obešla bez střídání, a tak se mohli oba týmy pustit do druhého dějství v plné síle. A bylo to znát! Zpočátku se hrál vyrovnaný fotbal. Do první příležitosti se dostal po přímém kopu Horák. Toho ale zastavil zvednutý praporek asistenta rozhodčího. O pár minut později zahrozili také domácí. Štromp poslal přesný centr před bránu Witosze. Mladý útočník přiklepl míč pod sebe na kopačku Dominika Pastuška, který ale branku netrefil. Skóre se tak měnilo v 66. minutě. Kopřivnický Patrik Vrba narýsoval parádní průnikovou přihrávku na nabíhajícího Tomáše Sochu. Po několika neproměněných příležitostech kopřivnický šuter našel klid v koncovce a míč poslal podel padajícího Lincera do sítě - 0:1. Hosté se snažili po úvodní brance zůstat aktivní. Hru ale často otevírali, což byla voda na mlýn protiútokům domácích. Po rychlé akci centroval před bránu Pastušek. Jeho centr ale prolétl celým vápnem naprosto bez kontaktu. Jak se zakončuje rychlá akce domácím názorně předvedl Tomáš Socha. V 74. minutě se prosadil po rychlém protiútoku - 0:2. Sušané měli sice v závěru utkání pár zavárů, ale ani jeden z nich nedokázali využít. Utkání skončil dvougólovým vítězstvím kopřivnických.

Sestřih utkání:

zdroj: youtube.com/@kdlj44



Ohlasy k zápasu



FC Kopřivnice
Pavel Macíček, trenér: Do zápasu jsme vstoupili koncentrovaně a byli jsme to my, kdo se postupem času dostávali do větších šancí. Bohužel se nám ani dvě vyložené nepodařilo proměnit a poločasový stav byl bezbrankový. V druhé půli se hrál opět vyrovnaný fotbal, převážně ve středu hřiště a bylo jasné, že kdo otevře skóre, bude ve velké výhodě. První zásah se podařil nám a v 66. minutě proměnil svou šanci Tomáš Socha. Snažili jsme se dál zůstat u naší aktivní hry a tak v 74. minutě jsme navýšili své vedení na 0 : 2, když se opět trefil Tom. Z Horní Suché tak po zásluze vezeme tři body a dík za přístup i výkon patří opět celému týmu.



Sestavy


Sportovní klub Horní Suchá
T. Lincer [-] - T. Nový [-] (76. M. Jurčák [-] ) , A. Stuchlík [-] , J. Štromp [-] , P. Štromp [-] , R. Witosz [-] , D. Pastušek [-] , M. Urbaník [-] , L. Krajčo [-] , J. Pietrasz [-] , J. Kvapil [-] (76. J. Lukáš [-] )

FC Kopřivnice
F. Halamíček [-] - P. Horák [-] , J. Kocián [-] , T. Socha [-] , P. Vrba [-] , P. Babinec [-] (64. T. Gazda [-] ) , D. Hruška [-] , D. Varga [-] , A. Kelnar [-] , D. Strnadel [-] , J. Ermis [-]

ŽK: 52. D. Pastušek , 70. J. Pietrasz , 80. P. Štromp - 55. P. Babinec .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: LEŠKO Ondřej - PODRAZA Jaroslav, DYTKO Gustav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zpravodaj, Předseda klubu, Vedení klubu, Administrátor klubu, Funkcionář, Fanoušek, Fotograf - První SC Staré Město | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů