2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tichá na úvod těsně přehrála Smilovice


Branky


8

Sobotní odpoledne připravilo fotbalovým fanouškům v Tiché zážitek v podobě startu jejich týmu do nové sezóny. Ten nakonec zvládli a po výsledku 2:1 si připisují do tabulky první tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dietní zážitek v prvním poločase

Začátek soutěže v polovině srpna se tentokrát podepsal i na domácí návštěvě v Tiché. Jindy aktivní tichavští diváci zaznamenali tentokrát nejnižší návštěvu kola. Zhruba osmdesíti fanouškům se představili také letní posily domácích Lukáš Jiřík s Lubošem Lindovským. První půle se ale ze strany domácích nevyvíjela vůbec dobře. Smilovičtí drželi míč na svých kopačkách a vytvořili si větší tlak. Vyložená gólová šance ale nepřišla. O největší vzruch se strany domácích se postralo žluté napomenutí Lukáše Kunčíka z první minuty nastavení. Do šaten se odešlo za stavu 0:0.

Rozhodl střídající Švrček

To druhá půle už byla z obou stran o poznání zajimavější. Trenerský tým kolem Daniela Kuly se rozhodl do druhé poločasu nasadit útočného žolíka v podobě Ondřeje Švrčka. Tento tah jim vyšel už po dvou minutách. Po výkopu ze strany hostujícího brankáře Tomáše Kroužka se míč odrazil do středu hřiště k Lukáši Kunčíkovi, který hezkým lobem našel za obranou nabíhajícího Ondřeje Švrčka. Tichavská devítka si s Kroužkem poradila v souboji jeden na jednoho střelou do protipohybu - 1:0. Smilovičtí se po inkasované brance pustili opět do tlaku. Smrtící protiútoky Tiché jim ale šanci na úspěch hatily. V 55. minutě domácí využili jeden z nich k přihrávce na půlku Ondřeji Švrčkovi. Ten se rozběhl ke sprintu, který zakončil střelou na vzdálenější tyč - 2:0. Smilovičtí dál tlačili, odpověď na dva goly domácích ovšem přišla pozdě. V 85. minutě se po přenesení hry z pravé strany prosadil dvaatřicetiletý Jan Žebrok a stanovil tak konečné skóre utkání na stavu 2:1 pro Tichou.

 

Sestřih Utkání:

Zdroj: youtube.com/@fotbalskticha



Ohlasy k zápasu


SK Tichá
Daniel Kula, trenér: Dle stavu mých hlasivek měla naše hra daleko do ideálu, ale nebylo to asi nic, co by nás zaskočilo. Předpokládali jsme, kde nám to bude drhnout a víme, že je to ještě otázka i týdnů. Je to taky o tom, abychom už měli ten kádr kompletní po dovolených, což ještě bude chvíli trvat. Očekávali jsme rovněž těžkého soupeře, což Smilovice předvedly. Důležité bylo, že jsme v první půli přečkali nějaké jejich možnosti, většinou po naších zaváháních. Vyšel nám tah s Ondrou Švrčkem do druhé půle, ale pod vítězstvím je podepsaný celý tým. Hráčům děkuji za odhodlání, někteří museli dohrávat se sebezapřením. Cením si toho, a i díky tomu slavíme důležité vítězství na vstupu do sezóny. (zdroj: fotbalskticha.cz)




Sestavy


SK Tichá
V. Pikulík [-] - A. Čuport [-] (46. O. Švrček [-] ) , R. Švrček [-] , D. Kocián [-] (72. M. Srněnský [-] ) , L. Jiřík [-] , L. Kunčík [-] , Š. Svoboda [-] , L. Lindovský [-] , D. Fajčák [-] , L. Tuček [-] , T. Kocián [-]

SC Smilovice
T. Kroužek [-] - J. Kroužek [-] (69. V. Cieslar [-] ) , T. Voznica [-] , J. Ondryhal [-] (50. M. Firla [-] ) , P. Kohut [-] , P. Rusz [-] (50. R. Cienciala [-] ) , V. Borgosz [-] , R. Kisza [-] (69. V. Bujok [-] ) , J. Žebrok [-] , P. Klimek [-] , J. Cieslar [-]

ŽK: 46. L. Kunčík , 69. R. Švrček - 58. V. Borgosz , 66. R. Kisza , 68. J. Kroužek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LEŠKO Ondřej - JUŘIČKA Jiří, BYSTROŇOVÁ Eleanor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích