3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice udolaly Radešínku


Branky


26

Hosté hráli od 2. minuty v deseti. I tak jim k bodu moc nechybělo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Utkání pro hosty začalo zle, když už ve 2. minutě Hájek inkasoval přísnou červenou kartu. Radešínka však hrála v pohybu a na hřišti nebylo znát, že mají domácí přesilovku. Se střelou Daniela Požára si poradil domácí gólman Bezyk. Ve 20. minutě unikl domácím obráncům Josef Požár, přiťukl míč Šikulovi a ten jej dopravil do odkryté brány - 0:1. Domácí poprvé zahrozili díky Bukáčkovi, ale jeho střelu Vařejka bravurně zlikvidoval. V závěru prvního poločasu zůstal praporek asistenta na půli cesty, míč si zpracoval Kolman a střelou na zadní srovnal - 1:1. Poté Vařejkův odkop vrátil z první domácí záložník a míč se od břevna odrazil přímo na kopačku Lopatáře - 2:1.

Domácí si vedení pohlídali

Hosté hráli aktivně i po přestávce, ale Josef Požár ani Lhoták domácí beky nepřetlačili. Domácí využívali okének v hostující obraně, ale naráželi na Vařejku. Srovnat mohli hosté po přímém volném kopu, ale míč po teči ve zdi skončil těsně vedle. V 80. minutě dostal hodně prostoru Drapák, obešel Vařejku a trefil se do prázdné brány - 3:1. Následně Vařejkovi pomohla tyč. Poté dostal na druhé straně míč do sítě Mužátko, ale sudí Šimek pískal Skryjův faul. Hosté se nevzdávali a v 88. minutě našel Mužátko za obranou Skryju a ten se z úhlu trefil přesně - 3:2. V bláznivém závěru už další branka nepadla.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (vedoucí): První půlka pro nás začala dobře, protože byl hostující hráč hned po začátku vyloučen. Moc nám to nepomohlo a i díky výborně napadajícím hostům jsme měli problémy v rozehrávce. Hosté byli minimálně vyrovnaným soupeřem, místy byli i lepší. Ve druhé půli to bylo podobné. Mohli jsme zápas rozhodnout, ale nakonec to bylo drama až do konce. Naštěstí jsme to zvládli, ale hosté si minimálně bod zasloužili.

FK TJ Radešínská Svratka
Petr Šustáček (trenér): Co k tomu říci. Necitilivé vyloučení ovlivnilo utkání. Jsem hrdý na to, že jsme i v deseti byli lepším týmem a k bodům nám chybělo štěstí, které se nám už nějaký ten pátek vyhýbá. Snad to byl zápas, který to všechno zlomí a začneme sbírat i body.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
D. Bezyk [-] - J. Kolman [-] (73. M. Čejka [-] ) , L. Lopatář [-] , M. Musil [-] , L. Drapák [-] , J. Uher [-] (76. T. Kazda [-] ) , M. Bukáček [-] , M. Kopeček [-] , L. Vaníček [-] , P. Čermák [-] , F. Dvořák [-]

FK TJ Radešínská Svratka
J. Vařejka [-] - D. Novotný [-] , J. Požár [-] (65. M. Mužátko [-] ) , Z. Starý [-] , P. Lhoták [-] (69. M. Blaha [-] ) , V. Skryja [-] , D. Šikula [-] (46. J. Liška [-] ) , D. Požár [-] , J. Janů [-] , M. Šacl [-] (74. M. Šoustar [-] ) , J. Hájek [-]

ŽK: 13. M. Musil , 21. M. Bukáček , 75. J. Uher , 77. M. Kopeček , 81. P. Čermák - 40. M. Šacl , 78. M. Mužátko . ČK: 2. J. Hájek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - SUCHÁNEK Miroslav, SVOBODA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů