2:2
(0:2)
10. T. Janů (p.)
32. A. Chmelíček
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 10:30

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počítky ztratily vedení


Branky


58. M. Klimeš , 68. L. Varhaník - 10. T. Janů (p.) , 32. A. Chmelíček
26

Jamné po přestávce zabralo a má alespoň bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Začátek zápasu se odehrával ve vlažném tempu a ani jeden tým se nedostával do zakončení. Poprvé se skóre měnilo v 10. minutě po bezpečně proměněné penaltě T. Janů z hostujícího týmu - 0:2. V 32. minutě zahrávali hosté roh a po nešťastném odrazu se dostal k míči Chmelíček a uklidil k tyči - 0:2. Poté několikrát zahrozili i domácí, ale vyložená šance z toho nebyla. První poločas tedy skončil dvougólovým vedením týmu z Počítek.

Domácí po přestávce srovnali

Do druhého poločasu vlétli domácí s vervou a hned po minutě mohli skórovat, ale proti byl hostující brankář, který vychytal vyloženou šanci. Jamné pokračovalo ve velkém tlaku a odměnou jim byl v 58. minutě vstřelený gól, kdy Klimeš nechytatelně obstřelil brankáře na zadní tyč - 1:2. Za dalších deset minut se hráči Jamného radovali z vyrovnání. Po krásné individuální akci Floriána posouval míč Tlačbaba na volného L. Varhaníka a ten zkušeně zakončil přes brankáře - 2:2. Po druhém gólu domácích tempo hry lehce opadlo. Jamenští ještě měli několik možností ke skórování, ale žádná z nich gólem neskončila. Hosté hrozili nakopávanými balony a standardními situacemi, ale ani oni se již vstřelené branky nedočkali. Kaňkou na zápase pak byla červená karta pro domácího Kaňku, který po dvou žlutých opouštěl hřiště předčasně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jamné
Richard Špejtek (hráč): Zápas s Počítkami byl vyrovnaný a zásadně ho ovlivnily dvě individuální chyby domácích hráčů z kraje prvního poločasu. Jamenští ale ukázali, že na domácí půdě umí a utkání nakonec skončilo zaslouženou remízou 2:2.

SK Transformátor Počítky
Lukáš Sláma (hráč): První poločas se mám povedl, vedli jsme o dva góly a nevyužili spoustu brejkovích situací. Druhý poločas jsme si mysleli, že to půjde samo. Domácí prokázali svoje kvality a skóre dorovnali.



Sestavy


TJ Sokol Jamné
R. Špejtek [-] - M. Boháček [-] , M. Klimeš [-] , P. Tlačbaba [-] , P. Pavlíček [-] , V. Formáček [-] , J. Florián [-] , B. Vomela [-] (58. R. Kaňka [-] ) , L. Varhaník [-] , J. Kubín [-] , M. Tlačbaba [-] (77. I. Pejcha [-] )

SK Transformátor Počítky
F. Toman [-] - M. Blažíček [-] (69. D. Bednář [-] ) , A. Chmelíček [-] , L. Sláma [-] , O. Toman [-] , M. Kotík [-] (84. J. Peška [-] ) - J. Mašek [-] , T. Janů [-] (65. D. Křivohlavý [-] ) - L. Filippi [-] , M. Kuřítko [-] (46. O. Zajíček [-] ) , M. Filippi [-]

ŽK: 60. M. Boháček , 84. R. Kaňka , 84. J. Kubín - 71. O. Toman , 84. M. Filippi , 88. L. Filippi , 89. J. Mašek . ČK: 88. R. Kaňka .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ČÍŽEK Jan - BOUDA Josef, VRBA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Počítky pojedou pro 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: remíza