Křižanov doma padl


Branky


25

Vítězná šňůra Moravských Budějovic nebere konce. Tři body vezou i z Křižanova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Za hezkého, ale větrného počasí, se odehrál duel, kterým chtěli domácí potvrdit vzrůstající formu. První poločas byl od domácích herně špatný, ale i tak si domácí vypracovali tři gólové příležitosti, které ovšem nevyužili a hosté trestali. První gól padl smolně, hosté dávali křizný dlouhý balón a díky teči se odrazil za stopery přímo do běhu hostujícího Kosmáka, který si tváří v tvář Stupkovi věděl rady  - 0:1. U druhého gólu se domácí snažili být příliš konstruktivní a využil toho střelec Svoboda - 0:2.

 

Hosté si vedení pohlídali

Do druhého poločasu domácí vlétli a snažili se zápas otočit. Lišku skvěle vychytal Rumíšek. Poté se v šanci po rohu ocitl Tomáš Malec, který míč dotlačil do brány - 1:2. Poté vyrovnal dorostenec Nedoma, ale bohužel pro ofsajd branka neplatila. Dokonce zápasu to už byla spíše křeč, kdy hosté stáli v jedenácti na vápně a domácí nic nevymysleli.

 



Ohlasy k zápasu



SK Moravské Budějovice
Libor Stehlík (vedoucí): Do utkání jsme vstoupili lépe, ale vyložené šance si vypracovali domácí, kde nás podržel skvělé chytající Lukáš Rumíšek. Do poločasu jsme přidali dvě branky a otěže zápasu byly na naší straně. V druhém poločase jsme hráli že zajištěné obrany, ale postupem času nám ubývaly síly a z toho pramenily šance domácích. Bojovné utkání jsme zvládli a připisujeme si důležité 3 body.



Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - D. Uhlíř [-] , M. Procházka [-] , J. Milota [-] , D. Bajer [-] , L. Kopáček [-] , L. Halámek [-] (79. M. Burian [-] ) , L. Liška [-] , A. Fendrych [-] (58. T. Malec [-] ) , P. Kaštan [-] (68. J. Horníček [-] ) , M. Škorpík [-] (68. A. Nedoma [-] )

SK Moravské Budějovice
L. Rumíšek [-] - P. Benda [-] , P. Stark [-] (46. J. Kodajek [-] ) , K. Svoboda [-] (83. M. Premar [-] ) , M. Neubauer [-] (90. M. Premar [-] ) , O. Fedra [-] , J. Horecký [-] , J. Čech [-] , J. Kosmák [-] , J. Benda [-] , V. Novotný [-]

ŽK: 56. D. Bajer , 64. M. Škorpík .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - GREGAR Daniel, UHLÍŘ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích