5:1
(3:0)
53. M. Slaný (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov rozebral Jamné


Branky


5. M. Skryja , 11. J. Trnka , 22. J. Trnka , 75. L. Nožička , 79. J. Trnka - 53. M. Slaný (vl.)
30

Rudíkov vstřelil rychlé tři branky a došel si pro vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

 

Domácí začali „snově," hned v 5. minutě Skryja sebral míč soupeři u brankové čáry, připravil si míč na střelu pravou nohou a poslal míč ke vzdálenější tyči do sítě - 1:0. V 11. minutě to byl opět Skryja, který vybojoval míč na půli hřiště, utekl soupeři a před sebou měl stopera a brankáře, Skryja uviděl na pravé straně nabíhajícího Trnku J. a ideálně mu poslal míč do běhu a Trnka J. šel sám na brankáře a dal gól - 2:0. Ve 22. minutě domácí zužitkovali trvalý tlak na soupeřovu branku a vstřelili třetí branku. Na začátku i na konci akce byl Trnka J., získal míč na vlastní půli, nakopl si jej a předběhl soupeře, přihrál Skryjovi, ten přešel přes soupeře a dal Smieškovi, ten byl už ve střelecké pozici, ale dal to ještě pod sebe Trnkovi J. a ten poslal míč do prázdné brány a bylo to zcela zaslouženě 3:0. V 31. minutě mohl Trnka J. dát „čistý“ hattrick, dostal přihrávku, dal „housle“ soupeři a už byl ve střelecké pozici ve velkém vápně, vystřelil, ale míč šel nad bránu. Ve 35. minutě to byl opět Trnka J., který zatáhl míč po pravé straně a poslal centr před bránu, dobíhající Mikyska na míč před prázdnou bránou nedosáhl. Do kabin se tedy šlo jen za stavu 3:0 pro domácí, hosté v první půli vůbec neohrozili domácí bránu a nevypadalo to, že by se to mělo v druhé půli změnit.

 

Domácí si vedení pohlídali

 

Hosté do druhé půle vstoupili aktivně a zavřeli domácí na jejich polovině. Vyústěním tlaku byl míč v síti domácího brankáře Doležala. V 53. minutě poslal z pravé strany ostrý centr před bránu Doležala Klimeš a míč za záda Doležala srazil domácí obránce Slaný - 3:1. Hostům narostla „křídla“ a stále byli na půli domácího týmu, ten se pokoušel o rychlé protiútoky, jeden takový předvedl v 55. minutě Trnka P., který utekl po pravé straně a poslal centr do vápna, tam šel do souboje Skryja s hostujícím brankářem Špejtkem, Skryja byl u míče dřív a poslal míč hlavou těsně vedle brankové tyče. O možnost korigovat výsledek připravil hosty v 65. minutě tvrdý zákrok Mikeše na Štolpu, za který viděl druhou ŽK a šel předčasně ze hřiště, bohužel Štolpa neudržel nervy a na soupeře „vyskočil“ a viděl hodně tmavou ŽK. Oslabení hosté však zápas nezabalili a v70. minutě vyslali tvrdou ránu z cca 30 metrů z levé strany, Doležal míč špatně odhadl a ten skončil na tyči, od tyče si na míč naběhl Varhaník a míč hlavou poslal mimo bránu. Uklidnění pro domácí přišlo v 75. minutě, střídající Dobrovolný poslal levou nohou dlouhý centr na kapitána Nožičku, ten proběhl mezi obránci a šel na brankáře Špejtka, ač byl atakován stoperem, tak dokázal zakončit, brankář Špejtek si na míč sáhl, ale ten skončil v síti - 4:1. Hosté i za tohoto stavu „zlobili“ a v 78. minutě podnikli útok po levé straně a následoval centr před bránu. kde hlavou zakončoval Klimeš, ale míč poslal mimo brankovou konstrukci. V 79. minutě to byli opět aktivní hosté, kteří však u brankové čáry domácích přišli o míč a přišel tvrdý atak domácích, nákop na Trnku J., ten si „pohrál“ se stopery a obešel i brankáře a poslal míč do prázdné brány, zakončil tak svůj vynikající výkon hattrickem - 5:1. Hosté měli ještě jednu možnost ke vstřelení branky, tu jim nabídl stoper Štolpa, který přišel v 82. minutě zbytečně o míč ve vlastním vápně a hostující útočník Pejcha poslal míč slabou střelou Doležalovi do rukou.

 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Lukáš Doležal (brankář): Po velmi dlouhé době se nám podařilo vstoupit do zápasu lépe, než soupeři. Brzy jsme vedli a do kabin šli s až příliš dobrým pocitem, jelikož ve druhé půlce příčinou našich zaváhání soupeř vstřelil gól a nebýt nastřelené tyčky, zachránivší nás od kontaktní branky, o výsledek zápasu bychom jistě trpce bojovali až do závěrečného hvizdu. Soupeř, stejně jako v ostatních kolech dokázal, že nedává svoji kůži lacino, ať už je stav jakýkoli.

TJ Sokol Jamné
Martin Boháček (hráč): Do utkání jsme vstoupili naprosto tragicky a naivně. Soupeři jsme individuálními chybami darovali první tři goly a prakticky ve 20. minutě byl zápas rozhodnut. Do druhé půle jsme naopak nastoupili s tím, že nemáme co ztratit, snížili jsme na na 1:3 a vytvářeli jsme si další šance, které bohužel neskončily brankou. No a když nás ještě velmi nepřesný rozhodčí poslal do 10. Bylo jasné, že naděje na bodový zisk je fuč a my budeme rádi, že vůbec v těch 10 dohrajeme. Následně domácí přidali další dvě branky a zaslouženě berou 3 body. My se z toho musíme ponaučit a příště podat daleko lepší výkon.



Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - M. Mikyska [-] , P. Trnka [-] , L. Nožička [-] , J. Trnka [-] (85. J. Chyba [-] ) , L. Jura [-] , P. Smieško [-] (70. M. Havlín [-] ) , M. Slaný [-] (64. J. Dobrovolný [-] ) , J. Kotačka [-] , M. Skryja [-] , O. Štolpa [-]

TJ Sokol Jamné
R. Špejtek [-] - J. Kubín [-] , M. Boháček [-] , M. Klimeš [-] , M. Mikeš [-] , M. Tlačbaba [-] , J. Florián [-] , J. Lokvenc [-] (77. V. Kubín [-] ) , B. Vomela [-] (59. I. Pejcha [-] ) , L. Varhaník [-] , V. Formáček [-]

ŽK: 49. M. Slaný , 61. L. Jura , 65. O. Štolpa - 30. M. Mikeš , 36. J. Florián , 89. J. Kubín . ČK: 65. M. Mikeš .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: ZAMASTIL Ondřej - BABÁK Martin, HÁNA Samuel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Lukáš Rumíšek
Tip experta: remíza

2:2 - Tady to vidím na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích