Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stará Říše nestačila na Radešínku


Branky


29

Na větrné hůrce hosté využili v prvním poločase vítr v zádech a dvoubrankové vedení si po přestávce pohlídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Na větrné hůrce hráli hosté první poločas se silným větrem v zádech a byli jasně lepším celkem. Po úvodním oťukávání a několika náznacích hosté udeřili v 9. minutě, kdy domácí chybovali v rozehrávce a bratrskou spolupráci zakončil střelou k tyči Daniel Požár – 0:1. Chvíli na to unikl po pravém křídle Lhoták a jeho střelu zastavila až tyč. V 17. minutě se dostal ke kolmici Špalek, obešel hostujícího brankáře a pohodlně vyrovnal – 1:1. Hosté si vzali vedení zpět ve 25. minutě. Rohový kop D. Požára domácí brankář vyrazil jen ke Skryjovi, který se nemýlil – 1:2. Poté centroval Janů a Kříž v dobré pozici hlavičkoval nad bránu. Následně pálil z dálky D. Požár, ale domácí brankář jeho pokus nadvakrát zlikvidoval. Poté byl v akci Požár J., ale své sólo nezakončil a následná Lhotákova střela byla zblokována na rohový kop. Ve 42. minutě Lhoták utekl po pravém křídle, jeho centr si našel na zadní tyči Kříž a rozvlnil síť – 1:3. Ještě před přestávkou pálil Janů těsně nad bránu.

 

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas odehráli hosté proti větru a svoji hru tak museli zjednodušit. V šanci byl po Šaclově přihrávce Lhoták, který trefil jen připraveného gólmana. Poté dvakrát zahrozili domácí, ale Tupik ani Pinc bránu hostů netrefili. Hosty mohl uklidnit Šikula, trefil však jen boční síť. V 80. minutě vyslal Požár J. do úniku Horycha a ten bombou strvrdil vítězství Radešínky.

 



Ohlasy k zápasu


FSC Stará Říše B
Petr Pokorný (hráč): V sobotním utkání se utkaly ve Stare Říši týmy ze samého spodku tabulky. Hosté, kteří neměly na kontě ani bod si od začátku šli za bodovým ziskem a dostali se brzy do vedení, když potrestali hrubou chybu domácí obrany. Na vedení hostů dokázali domácí odpovědět gólem Špalka. Do konce první půle hosté udeřili ještě dvakrát. Ve druhé půli byli domácí lepším týmem, ale gól dali opět hosté, když potrestali další hrubou chybu domácích. V samém závěru nebyl ještě domácím uznaný gól. Hosté si tak domů odvezli zcela zasloužené tři body. Nejlepsi hráč domácích Jáchym Špalek.

FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Jsem rád, že jsme zápas v těžkých podmínkách zvládli. Důležité bylo, že jsme využili vítr v zádech. Ve druhé půli jsme neudělali žádnou chybu a domácí prakticky nevystřelili na naši bránu. Třech bodů si cením, ale musíme bodovat i v dalších utkáních.



Sestavy


FSC Stará Říše B
J. Tomek [-] - J. Pinc [-] , R. Cipruš [-] (15. P. Hradil [-] ) , F. Nechvátal [-] , P. Pokorný [-] , S. Borzenko [-] , D. Bartoň [-] , J. Špalek [-] , M. Žák [-] , D. Tupik [-] , L. Pivonka [-]

FK TJ Radešínská Svratka
J. Vařejka [-] - J. Požár [-] , M. Kříž [-] (46. D. Šikula [-] ) , Z. Starý [-] , F. Vrbas [-] (64. M. Horych [-] ) , P. Lhoták [-] (84. P. Šustáček [-] ) , V. Skryja [-] , D. Požár [-] , J. Janů [-] , M. Šacl [-] , J. Nejedlý [-] (82. D. Novotný [-] )

ŽK: 26. F. Nechvátal - 53. J. Nejedlý , 78. Z. Starý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZSIHOVICS Tomáš - RŮŽIČKA Štěpán, NĚMEČEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Petr Tlačbaba
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy budou chtít poprvé vyhrát, věřím domácím.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů