L. Liška 75. (p.)
1:1
(0:1)
35. O. Toman (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Křižanově se zrodila remíza


Branky


75. L. Liška (p.) - 35. O. Toman (p.)
30

Hosté vedli díky penaltě. Po přestávce dostal červenou kartu hostující Křivohlavý. Domácí přesilovku zužitkovali, a to také díky penaltě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V celku teplém, ale větrném počasí, se odehrál zápas nevalné kvality, na který mělo vliv několik faktorů. Velmi tvrdé hřiště a silný vítr především. V první půli měli domácí dvě vyložené gólové šance. V jedné se ocitl Michal Škorpík, který ale nedokázal skákavý míč umístit z malého vápna do kasy. A druhou měl Martin Procházka, který nepřekonal Tomana. Hosté dostali možnost v 35. minutě, kdy z penalty otevřel skóre Ondřej Toman - 0:1.

 

Hosté po přestávce srovnali

Ve druhé půli chtěli domácí utkání otočit a Počítky takřka nepouštěli z jejich poloviny. Ale všechny domácí snahy končily nepřesnostmi. Paradoxně mohli hosté zvýšit, kdy od půlky hřiště postupoval Lukáš Filippi sám na Stupku, ale s šancí naložil prachbídně a Stupka nemusel ani zasahovat. V 75. minutě, již v početní výhodě, pronikal do vápna domácí Daniel Uhlíř, po kontaktu s Chmelíčkem upadl a kopala se penalta. Lukáš Liška srovnal na 1:1. Domácí chtěli tři body, ale už si vytvořili pouze jednu šanci, kdy po závaru z malého vápna přestřelil Uhlíř.  

 



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Martin Petr (hráč): Bylo to velice složité utkání. Před třemi týdny nám po bouřce vyhořela elektrika u závlahy a hřiště bylo ve strašném stavu. Kluci to měli těžké, ale to bohužel neomlouvá to, že ze 3 - 4 šancí musíme vsítit aspoň jeden gól. Po remízách body naskakují pomalu a příští týden budeme chtít Radešínské Svratce pokazit pouť za plný počet bodů.

SK Transformátor Počítky
Lukáš Sláma (hráč): Utkání, které moc krásy nepřineslo. Domácí tým byl aktivnější a více držel míč na svých kopačkách. Škoda nevyužité obrovské šance ve druhém poločase, kde jsme mohli dát branku na 2:0. Bod z venkovního zápasu se ovšem počítá.



Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - T. Juračka [-] (56. A. Nedoma [-] ) , M. Škorpík [-] , L. Liška [-] (83. D. Plocek [-] ) , D. Uhlíř [-] , M. Procházka [-] , J. Milota [-] , T. Malec [-] , D. Bajer [-] (83. M. Petr [-] ) , L. Kopáček [-] , L. Halámek [-] (68. J. Horníček [-] )

SK Transformátor Počítky
F. Toman [-] - M. Blažíček [-] , A. Chmelíček [-] , L. Sláma [-] (75. P. Hájek [-] ) , O. Toman [-] (43. O. Zajíček [-] ) , J. Peška [-] , M. Kotík [-] - J. Mašek [-] , D. Křivohlavý [-] - L. Filippi [-] , M. Kuřítko [-] (69. D. Bednář [-] )

Počet diváků: 128. Rozhodčí: KADLEC Michal - ŠETEK Jiří, SÝKORA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Petr Tlačbaba
Tip experta: výhra domácích

Počítky venku zatím nebodovaly a myslím, že to tak zůstane.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích