1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav jede a má další tři body


Branky


26

Ve vyrovnaném zápase bylo vidět lepší rozpoložení hostů, kterí byli přesnější v koncovce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hned v 1. minutě podnikli domácí pěknou akci po levé straně, Janů přihrávkou pod sebe našel Daniela Požára a ten z první mířil přesně k tyči. Otruba však parádně zakročil a míč vyrazil do bezpečí. V 9. minutě Vladislav podnikla po kolmici mezi beky rychlý brejk na jehož konci byl Petz, který nechal vyniknout Sklenáře. Hned na to centroval Lhoták a Daniel Požár vlétl mezi hostující obránce, ale Otruba jeho přízemní střelu reflexivně vyrazil. Poté byl v šanci i sám Lhoták, jeho střelu z úhlu Otruba vykopl na rohový kop. Ve 22. minutě hosté zahrávali rohový kop a po několika odrazech nakonec domácí dostali míč do bezpečí. Po třiceti minutách našel Josef Požár na malém vápně Lišku, který v tutovce nejdříve míč netrefil a jeho druhý pokus zachytil hostující brankář u tyče. Ve 41. minutě domácí nezvládli odvrátit dlouhý nákop za obranu a Petz pohodlně přehodil Sklenáře - 0:1.

Hosté si vedení pohlídali

Domácími inkasovaná branka otřásla. Po přestávce se sice snažili, měli opticky navrch, ale pozorní hosté je nepouštěli do šancí. V 67. minutě navíc hosté získali míč na své polovině a po rychlém brejku se z branky radoval nekrytý Slíva - 0:2. V 74. minutě si míč k přímému volnému kopu postavil Vyletěl a trefil šibenici - 0:3. Domácí v závěru už jen srovnali, když se po Jinkově přímém volném kopu nejrychleji zorientoval Josef Požár a střelou k tyči kosmeticky upravil výsledek - 1:3.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Utkání se lámalo v úvodu, kdy jsme zahodili několik šancí. Po chybě jsme dostali branku do šatny a po přestávce jsme nenašli morální síly na zvrat. Celkově se hrálo na první pohled vyrovnané utkání, ale jsme slabí v obou vápnech. Do problémů jsme se dostali vlastní vinou a jen my sami ze z hrozivého úvodu můžeme vyhrabat.

TJ Vladislav
Aleš Martének (vedoucí): I přes postavení v tabulce jsme k soupeři zajížděli s respektem, utkání jsme však bez velkých komplikací zvládli za tři body a užíváme si vedoucí postavení v tabulce.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
V. Sklenář [-] - J. Požár [-] , D. Novotný [-] , J. Liška [-] (75. A. Jinek [-] ) , T. Rous [-] (54. M. Kříž [-] ) , P. Lhoták [-] , V. Skryja [-] , D. Požár [-] , M. Blaha [-] (46. A. Melichar [-] ) , J. Janů [-] , M. Šacl [-]

TJ Vladislav
P. Otruba [-] - M. Chalupa [-] , V. Paločko [-] , J. Orálek [-] (60. J. Martinovský [-] ) - M. Nevoral [-] , F. Macek [-] (78. M. Hort [-] ) , F. Nováček [-] , D. Veleba [-] , J. Slíva [-] (68. J. Hrůza [-] ) - O. Krátký [-] (60. P. Vyletěl [-] ) , P. Petz [-] (78. K. Čihal [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: PŮLPÁN Ondřej - JUDA Jaroslav, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Roman Šikula
Tip experta: výhra hostů

1:2 - Hosté pojedou na vítězné vlně i nadále.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích