4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice berou tři body


Branky


2. J. Čech , 51. J. Čech , 82. J. Horecký , 84. J. Kosmák - 10. J. Mašek , 26. T. Janů
22

Oslabení hosté sice vedli, ale po půli na domácí nestačili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Domácí se pustili do svého soupeře od úvodního hvizdu a hned v první minutě po špatné domluvě obrany a brankáře skončil míč jen na tyči. Další útok již znamenal změnu skóre. Kosmák zatáhl míč po levé straně a jeho centr do vápna proměnil Čech s pomocí tyče ve vedení domácích - 1:0. Ještě veseleji mohlo být v táboře domácích ve čtvrté minutě, ale střela Čecha pouze orazítkovala spojnici tyče a břevna. Poté se do hry dostali i hosté. V desáté minutě přebral míč za obranou Mašek a přeloboval vyběhnuvšího brankáře - 1:1. Dělovka Zemana šla naštěstí těsně vedle branky a stejně dopadla na druhé straně i akce zakončená Neubauerem. Ve 26. minutě překvapil Janů  střelou z 25 metrů domácího brankáře a hosté šli do šatny s jednobrankovým vedením - 1:2. Nic na tom nezměnil ani trestný kop Horeckého v závěru poločasu.

Domácí v závěru rozhodli

Ve druhém poločase domácí zatlačili svého soupeře před jeho branku a dočkali se vyrovnání v 51. minutě po centru Neubauera a hlavičce Čech na malém vápně. Po dalších nevyužitých šancích si diváci museli počkat na další branky až do závěru poločasu. V 82. minutě trestný kop Horeckého ze 30 metrů hostující brankář neuvěřitelné podcenil a pustil ho za svá záda - 3:2. O dvě minuty později Neubauer poslal míč za obranu hostí na rozběhnutého Kosmák, který podél brankáře navýšil vedení domácích - 4:2. Domácí si vytvořili do konce zápasu ještě další šance, ale dorážka Kodajka minula branku, hlavičku Mario Premara po rohu bravurně vyrazil hostující brankář a tentýž si poradil se samostatným únikem Fedry v poslední minutě.  



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Libor Stehlík (vedoucí): Vstup do utkání jsme zvládli na výbornou a ihned jsme se ujali vedení 1:0. To nám možná vstoupilo do hlavy, že to půjde najednou samo, ale pak přišla studená sprcha v podobě dvou gólů hostí. Hosté ožili a my jsme úplně vypadli z tempa. Do druhého poločasu jsme vstoupili lépe, vytvářeli jsme si postupem času větší a větší tlak a to vyústilo v otočení zápasu. Zaslouženě jsme zvítězili.

SK Transformátor Počítky
Lukáš Sláma (hráč): Bohužel jsme na zápas odjeli v hodně poslepované sestavě. První poločas byl z naší strany dobrý, ale vůbec jsme nezachytili vstup do druhé půle. Pouze jsme čekali, co se stane. Do dalšího zápasu musíme nastoupit s větším nasazením.



Sestavy


SK Moravské Budějovice
L. Rumíšek [-] - P. Benda [-] , M. Neubauer [-] , M. Pařízek [-] (89. M. Řepa [-] ) , O. Fedra [-] (89. J. Liška [-] ) , J. Horecký [-] , M. Premar [-] (46. M. Premar [-] ) , J. Čech [-] (78. J. Kodajek [-] ) , J. Kosmák [-] , J. Benda [-] , V. Novotný [-]

SK Transformátor Počítky
P. Beneš [-] - M. Landsman [-] (75. J. Koudelka [-] ) , O. Toman [-] , L. Sláma [-] (67. J. Peška [-] ) , M. Kotík [-] - O. Zajíček [-] , J. Zeman [-] , J. Mašek [-] , D. Křivohlavý [-] , T. Janů [-] - D. Bednář [-] -

Počet diváků: 50. Rozhodčí: SURÁN Vlastimil - BABÁK Martin, DĚDEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Můj tip neznamená, že bych Počítkám nevěřil, ale Počítky jedou do Morávek bez několika opor týmu. Samozřejmě si přeju výhru Počítek a třeba můj tip vyšponuje Počítky k famózní u výkonu a vyhrajem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Roman Šikula
Tip experta: výhra domácích

2:0 - velké hřiště nebude hostům sedět

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů