1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice loupily v Rozsochách


Branky


27

Rozsochy po úvodní výhře nestačily po Křižanovu ani na Přibyslavice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Domácí vstoupili do utkání aktivněji, narazili na dobře organizovaného soupeře s rychlým přechodem do útočné fáze. Po gólových náznacích domácích, se prosadili hosté, kdy po dlouhém nákopu se k míči dostal hostující Lopatář a téměř z 35 metrů přeloboval brankáře domácích - 0:1. Domácí rychle vyrovnali, po krásné akci byl na konci Juračka, který trefil šibenici - 1:1. V té době byli domácí lepší, ale nevyužili další příležitosti, které si vytvořili. Hosté chodili do rychlých brejků, ale vždy skončili před vápnem.

Domácí po přestávce rozhodli

Ve druhém poločase se hned na začátku prosadili hosté po výborně zahraném rohovém kopu - 1:2. Domácí od té chvíle bušili do zavřené obrany, ale přes i obrovské příležitosti se jim nepodařilo vyrovnat.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Michal Strachoň (trenér): Další smolná ztráta, s velice kvalitním fotbalovým týmem. Zápas jsme odmakali, bohužel se nám nepodařilo proměnit naše brankové příležitosti.

TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (vedoucí): Domácí byli v prvním poločase aktivnější, ale nakonec jsme jako první dali branky my. Rozsochy rychle srovnaly, ale bylo důležité, že jsme do přestávky nedostali další branku. Začátek druhé půle nám vyšel a mohli jsme přidat i více branek. To se nestalo, domácí se zvedli a nakonec jsme byli rádi, že jsme vedení díky gólmanovi a bojovnosti všech hráčů zvládli.



Sestavy


TJ Rozsochy
P. Juračka [-] - P. Šmerda [-] (78. J. Maršálek [-] ) , S. Padrtka [-] , P. Bureš [-] , A. Prášil [-] (66. F. Maršálek [-] ) , D. Juračka [-] , J. Ludvík [-] , V. Prášil [-] , L. Sádlík [-] (57. R. Padrtka [-] ) , E. Šibor [-] , O. Opalenyk [-] (78. O. Oláh [-] )

TJ Sokol Přibyslavice
D. Bezyk [-] - J. Rambousek [-] (81. J. Tajovský [-] ) , L. Lopatář [-] , L. Drapák [-] , P. Mícek [-] (78. S. Roubec [-] ) , J. Uher [-] , T. Kuthan [-] (23. M. Bukáček [-] ) , P. Čermák [-] , F. Dvořák [-] , J. Hricák [-] (46. L. Zahrádka [-] ) , J. Skrobikowski [-]

ŽK: 90. S. Roubec .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: HANZL Daniel - ŽALOUDEK Patrik, ŠETEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Filip Boháček
Tip experta: remíza

Zápas bude vyrovnaný, skončí dělbou bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza