Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bláznivý zápas pro Nedvědici


Branky


29

Fotbalovou divočinu rozhodl pro domácí v závěru zápasu Pachlopník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hned ve 3. minutě hosté zaspali, Pachlopník si za obranou našel dlouhý Sytařův pas a střelou o tyč poslal domácí do vedení - 1:0. Chvíli na to pálil z úhlu aktivní Sytař, ale Sklenář jeho bombu vyrazil. V 6. minutě Požár vysunul Kříže, který obešel gólmana a vybídl k brance ještě lépe postaveného Lhotáka - 1:1. Na druhé straně zůstal na zadní tyči nekrytý Šikula a hlavičkou trefil břevno. V 15. minutě napřáhl za hranicí velkého vápna Kříž a jeho přízemní rána skončila až v síti - 1:2. Domácí obrat ve skóre zaskočil a vypadli ze hry. Ve 28. minutě navíc domácí obrana nedokázala odvrátit Nejedlého dlouhý míč do vápna, Liška zachoval klid a střelou k tyči překonal Dingu - 1:3. Ve 35. minutě fauloval Šacl Vašíčka a kopala se penalta, před kterou však hosté reklamovali ofsajd i to, že míč opustil hrací plochu. Sudí Dvořák byl však neoblomný a Štefka pokutový kop s přehledem proměnil - 2:3. Snížení domácí probralo, ale jedinou střelu si připsal Škutchan, který trefil jen Sklenáře.

Domácí v závěru rozhodli

Hned po přestávce unikl po pravém křídle Šustáček, parádním centrem našel Janů, ale jeho ránu z voleje parádním zákrokem vyrazil domácí brankář Dinga do bezpečí. Na druhé straně loboval Sklenáře Vašíček, ale bránu vysoko přestřelil. O něco podobného se pokoušel i Lhoták, když už se zdálo, že míč míří do sítě, tak skočil přes drn těsně vedle. V 69. minutě se k přímému volnému kopu postavil Jirásek a propálil vše, co mu stálo v cestě - 3:3. Poté byl v rozmezí třech minut v karetním mariáši necitlivě vyloučen Novotný a domácí hráli přesilovku. V závěru se na Dingu řítil osamocený Vranka, ale místo zakončení volil přihrávku na Lhotáka, který byl v ofsajdu. Hned vzápětí přišel centr do vápna hostů a narostlý Pachlopník jej hlavou dostal do sítě - 4:3. Závěr už domácí ustáli a slaví tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Pavel Vejrosta (vedoucí): Tříbodový vstup do nového soutěžního ročníku je důležitý a těší. Vydřené body proti velmi dobrému soupeři těší více než předvedená hra. Gratulace k úspěšné premíéře panu trenérovi, stejně tak gratulace k obnoveným premiérám navrátilcům Filipovi, Dominikovi a Liborovi. Krátkou premiéru v áčku si dnes odbyl i dorostenec Patrik a i jemu gratulace.

FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Po zbytečné brance jsme parádně zareagovali a skóre otočili. Když už se zdálo, že domácí neví kudy kam, tak je probrala proměněná penalta. Po přestávce bylo škoda toho, že jsme nepřidali čtvrtou branku a dostali jsme gól po přímém volném kopu, který prošel zdí. V divokém závěru jsme nakonec dohrávali v deseti a v samotném závěru platilo staré známé nedáš - dostaneš. Kluky však musím za výkon a bojovnost pochválit, protože jsme rozhodně nebyli horším celkem. Přes léto nám z různých důvodů vypadli tři hráči z osy týmu a nebude lehké je okamžitě nahradit. Teď se nachystáme na Rudíkov, kterého považuji za favorita soutěže.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
L. Dinga [-] - M. Pachlopník [-] , R. Šikula [-] (88. P. Šibor [-] ) , Š. Kroupa [-] (57. D. Nedoma [-] ) , F. Škutchan [-] , T. Christian [-] , M. Vašíček [-] , L. Jirásek [-] (75. J. Veselský [-] ) , L. Trdý [-] , V. Štefka [-] , J. Sytař [-]

FK TJ Radešínská Svratka
V. Sklenář [-] - D. Novotný [-] , J. Liška [-] , P. Šustáček [-] (61. D. Šikula [-] ) , M. Kříž [-] (55. F. Vranka [-] ) , P. Lhoták [-] , V. Skryja [-] , D. Požár [-] , J. Janů [-] , M. Šacl [-] , J. Nejedlý [-] (82. T. Rous [-] )

ŽK: 40. L. Jirásek , 57. M. Pachlopník , 72. T. Christian - 63. J. Nejedlý , 81. D. Novotný , 88. P. Lhoták , 91. V. Skryja . ČK: 84. D. Novotný .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: DVOŘÁK Miloš - ŠLEJTR Jiří, SURÁN Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích