Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlá bere body proti Pelhřimovu


9

Pod útočným zápasem z obou stran to nakonec vyšlo lépe Světlé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Útočný fotbal na obou stranách

Pelhřimov vstoupil do utkání velice aktivně, byl siný na míči, dobrý v kombinaci ale jen po domácí vápno. Světelská obrana pracovala velmi spolehlivě a nepouštěla Pelhřimov do brankových příležitostí. Oba týmy se snažili hrát útočný fotbal, hosté měli územní převahu ale první branka přišla po rychlém protiútoku, v 27. minutě Křikava našel Pavloviče a ten zkušeně uklidil míč do brány.  V 33. minutě se měnilo skóre zápasu podruhé, po centru se krásně prosadil opět Pavlovič a zařídil domácím dvoubrankové vedení. Pelhřimov se snažil s utkáním něco udělat, povedlo se to v 39 minutě, Vopálenský krásně přehodil domácího brankáře- 2:1.  Po brance se v bráně strhla mela a následovaly červené karty, za domácí Prášek, za hosty Kotrč.

Druhý poločas

Průběh druhého poločasu se příliš neměnil, domácí čekali na jakoukoliv příležitost k využití rychlým protiútokem, hosté se snažili vyrovnat pomocí kombinačního ale často velmi nepřesného fotbalu. Když už to vypadlo že bude s domácími zle, Koncz nádherně, podruhé za sebou v domácím prostředí chytil penaltu.  Veškeré snahy Pelhřimova o vyrovnání utnul Adam, který nejdříve viděl žlutou kartu za zakopnutí míče a o dvě minuty později velmi nešikovně fauloval ve vápně Burdu, kopala se penalta a hosté měli ve sprchách již druhého hráče. Sám faulovaný Burda proměnit penaltu. Domácí se dostali do pohody a otevřeli si doma opět střelnici, nešťastným hostům z Pelhřimova přidali na cestu další tři branky a konečné skóre zápasu se zastavilo na čísle 6:1.

 



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Jan Pohnětal, trenér: "Vyrovnané utkání, Pelhřimov lepší v kombinaci a v pohybu. My jsme čekali na rychlý protiútok a ten se nám podařilo několikrát využít. Po druhém vyloučení se zápas jen dohrával ale hráče chuť nepřešla a kluci chtěli nastřílet další branky."




Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
M. Koncz [-] - P. Pavlovič [-] (79. J. Beránek [-] ) , J. Sklenář [-] , D. Prášek [-] , D. Valenta [-] (79. O. Trtík [-] ) , S. Cenek [-] (69. J. Pohnětal [-] ) , M. Sladkovský [-] (86. M. Křikava [-] ) , M. Krajanský [-] , M. Beránek [-] , M. Křikava [-] (86. J. Sárkány [-] ) , O. Burda [-]

FK Maraton Pelhřimov B
D. Leška [-] - Š. Tesař [-] (65. O. Sajner [-] ) , A. Morava [-] , D. Fanta [-] , A. Kotrč [-] , L. Vopálenský [-] , J. Kmoch [-] , D. Ludvík [-] (65. M. Kalina [-] ) , V. Vacek [-] , M. Horký [-] , J. Adam [-]

ŽK: 59. M. Koncz - 22. L. Vopálenský , 61. J. Adam . ČK: 39. D. Prášek - 39. A. Kotrč , 63. J. Adam .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: BOUDA Josef - FOUSEK Martin, LÓŽI Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích