Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 14:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobronín boduje nad Kamenicí


Branky


10

Kamenice vedla, Dobronín stihl ještě v prvním poločase zápas otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Úvodní minuty byly nahoru dolů. Kamenici se povedlo dát první branku, kterou vsítil Starý. Ve dvacáté minutě se prosadil z pokutového kopu domácí Sedláček a vyrovnal stav zápasu. Ihned vzápětí pak domácí šli do vedení, když využili nedůrazu v obraně hostů a Brabenec následně vstřelil branku. Ve třicáté druhé minutě se prodral do šance domácí kanonýr Tomáš Sedláček a zvýšil skóre zápasu. Do poločasu byly k vidění na obou stranách šance ale branku nepřinesli.

Druhý poločas

V padesáté čtvrté minutě se domácí prosadili počtvrté, když se Brabenec trefil po standartní situaci. Zápas se pak za velkého vedra spíše dohrával. Za domácí se ještě trefil Laňka. Za hosty pak korigoval střídající Kutílek. Domácí tak zaslouženě berou tři body.

 

 

Za doplnění děkujeme Patrikovi Macháčkovi.



Sestavy


TJ Jiskra Dobronín
T. Kraučík [-] - V. Brabenec [-] (64. Š. Černý [-] ) , L. Laňka [-] , L. Sedláček [-] , M. Macek [-] (46. D. Diňa [-] ) , D. Diňa [-] (46. M. Hlávka [-] ) , T. Sedláček [-] , J. Smejkal [-] , M. Cink [-] , M. Vácha [-] (46. K. Bořil [-] ) , M. Štefko [-] (75. M. Mikšíček [-] )

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - L. Hadač [-] , P. Kumžák [-] , J. Houser [-] , J. Pfaur [-] (64. J. Houser [-] ) - P. Macháček [-] (64. P. Kutílek [-] ) , Š. Jačo [-] , O. Joza [-] (46. L. Dedera [-] ) , J. Ira [-] - M. Starý [-] (64. J. Hojer [-] ) , R. Měkuta [-] (83. O. Vacovský [-] ) -

ŽK: 70. L. Laňka , 71. M. Štefko .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: BOUDA Josef - KUBEŠ Petr, ZADINA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích