Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2023 17:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První body bere Batelov


Branky


7

Svěřenci trenéra Ondřeje Lapeše vstoupili do nové sezony porážkou. V úvodním zápase I. B třídy skupiny A podlehla juniorka doma v pátek podvečer Batelovu 2:4 (2:2).

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Hned v 7. minutě byla odpískána penalta proti Batelovu, ale po protestech kapitána Vostála se rozhodčí šel poradit se sudím, pak rozhodli, že penalta žádna nebude. V 15. minutě se prosadil hráč z Batelova Blažek a poslal hostující tým do vedení 0:1. Jenže domácí se dokázali kousnout a v 29. minutě se dokázal prosadit Pavlíček. Ve 37. minutě byl faul ve vápně hostujícího týmu a rozhodčí pískl penaltu. Nemýlil se Pavel Štěpánek a dostal svůj tým do vedení 2:1. Hosté však dokázali do konce prvního poločasu srovnat. Po hlavičce srovnal Beseda Ondřej.

Druhý poločas

Druhý poločas začal aktivně na obou stranách. Jenomže jen hostující tým dokázal přidat další svě branky. V 56. minutě se prosadil Kupka Zdeněk. V 75. minutě Ehrenberger Tomáš. Domácí tým se snažil tlačit, ale branku se jim vstřelit nepodařilo.



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov B
T. Bartoň [-] - P. Štěpánek [-] (77. D. Mašek [-] ) , A. Samek [-] , V. Pavlíček [-] , M. Neuwirth [-] (69. J. Göth [-] ) , M. Kálay [-] (46. T. Havlík [-] ) , J. Hruška [-] , Š. Homola [-] , D. Tesař [-] , D. Cabúk [-] , M. Albrecht [-]

1. FC Batelov
M. Cháb [-] - M. Čekal [-] , Z. Koreš [-] (81. J. Gabrhel [-] ) , Z. Kupka [-] , J. Blažek [-] (83. D. Pacek [-] ) , T. Ehrenberger [-] , Š. Habermann [-] (67. M. Houzar [-] ) , D. Blaško [-] , L. Vostál [-] , O. Beseda [-] , D. Ramach [-]

ŽK: 68. J. Hruška , 86. T. Havlík - 61. M. Čekal .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: BOUDA Josef - ZAMASTIL Ondřej, ZSIHOVICS Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Barbora Králíková

Expert: Michal Čekal
Tip experta: výhra hostů

U Bedřichova vidím velkou výhodu širokého kádru z možností posílit kvalitními dorostenci. Ale musím věřit našemu týmu a minimálně to domácím maximálně znepříjemnit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích