1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš udolala Měřín


Branky


17

Derby ve Velké Bíteši rozhodla jediná branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hned ve druhé minutě byla odpískána penalta po zákroku na Pokorného, k exekuci se postavil Kozel, kterého ovšem hostující brankář vychytal. Aktivita domácích neustávala a neustálým aktivním pohybem byli více na míči a kombinací se dostávali do bankových příležitostí avšak neúspěšně. Změna skóre nastala v 26. minutě, kdy poslal míč za obranu Loup, který našel naběhnutého Šimončiče, ten si míč převzal a poslal jej k tyči - 1:0. Během prvního poločasu se mohlo měnit skóre vícekrát, avšak střelecká nemohoucnost domácích či včasné zásahy hostujícího brankáře držela hosty stále ve hře, a tak se do kabin odcházelo za stavu 1:0.

Domácí si vedení pohlídali

I začátek druhé půlky byl v režii domácích, ale střelci neměli svůj den a ač se dostávali do mnoha brankových příležitostí, ne a ne navýšit skóre a přidat tak uklidňující branku, která by odpor hostů utlumila. Hosté se do brankových příležitostí během celého zápasu moc nedostávali. Z hostujícího brankáře domácí během zápasu udělali hrdinu, což se jim v závěru mohlo vymstít. Hosté zahrávali roh, který domácí odvrátili na velké vápno, soupeř jej ihned poslal zpět do předbrankového prostoru, avšak díky včasnému zásahu téměř z brankové čáry se míč podařilo dostat do bezpečí, následoval závěrečný hvizd sudího a výhra domácích nejtěsnějším možným způsobem.

 

FC PBS Velká Bíteš / web



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Lukáš Midrla (vedoucí): Za předvedený výkon hlavně v prvním poločase jsme si za vítězstvím šli od první minuty, kdy konečné skóre neodpovídá průběhu hry, avšak i tato těsná výhra se cení a počítá a my si tak připisujeme další tři body do tabulky.




Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - M. Šimončič [-] (86. J. Hvězda [-] ) , J. Jakeš [-] , M. Švanda [-] , R. Zapletal [-] (80. T. Dvořák [-] ) , J. Pokorný [-] (67. O. Švanda [-] ) , M. Kozel [-] , F. Svoboda [-] , P. Loup [-] , L. Pelikán [-] , T. Mrňa [-] (67. A. Rozmahel [-] )

TJ Jiskra Měřín
Z. Simandl [-] - L. Pololáník [-] , T. Láznička [-] (79. D. Rous [-] ) , D. Krčál [-] , R. Valsa [-] , J. Polanský [-] , M. Kožený [-] , T. Bublán [-] , M. Hladík [-] (84. V. Rohovský [-] ) , Z. Vaněk [-] , V. Crkal [-]

ŽK: 60. J. Pokorný , 78. J. Jakeš - 35. V. Crkal , 51. D. Krčál , 87. L. Pololáník .
Počet diváků: 157. Rozhodčí: MAAR Michal - BURIAN Vít, DVOŘÁK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza