2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty padly ve Velké Bíteši


Branky


19

Rezerva Velké Bíteše odčinila debakl ze Šebkovic a přehrála Kouty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Ve Velké Bíteši se utkaly týmy, které v prvním kole nebodovaly ani nevstřelily branku. V prvním poločase se  z vedoucí branky mohly radovat oba celky, ale ani jeden se jí nedočkal. První šanci po rohovém kopu Svoboda neproměnil. V závěru prvního poločasu po akci z levé strany střílel hostující hráč těsně vedle tyče, a tak se do kabin odcházelo za bezbrankového stavu

Domácí po přestávce rozhodli

Po přestávce se už síť rozvlnila, a to v obou případech za hostujícím gólmanem Stýblem. V 66. minutě se po standardní situaci nejrychleji zorientoval důrazný Svoboda a dotlačil míč za brankovou čáru - 1:0. Po dalších sedmi minutách už domácí vedli o dvě branky. Propadlý míč za hostující obranu se dostal až k Šimončičovi a ten trefil odkrytou bránu - 2:0. Rezerva Velké Bíteše si už svoje vedení pohlídala a slaví první tři body. Hosté zůstávají bez bodů i bez vstřelené branky.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (trenér): Dnes musím kluky za výkon pochválit. Zápas byl o první brance a i když jsme k ní měli hodně blízko už v prvním poločase, branku se vstřelit nepodařilo. Nakonec jsme se dočkali v poločase druhém a dvěma slepenými brankami rozhodli o našem, z mého pohledu zaslouženém, vítězství.

TJ Sokol Kouty
Petr Munduch (trenér): Chtěli jsme hrát na brejky a ze zabezpečené obrany. V prvním poločase se nám to dařilo a před přestávkou jsme mohli jít i do vedení. Ve druhé půli byl soupeř lepší a projevila se i jeho fyzická připravenost. První gól jsme ale domácím darovali. Nedá se nic dělat. Musíme se pokusit bodovat doma s Jemnickem.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - L. Pelikán [-] , J. Hvězda [-] , M. Šimončič [-] , A. Rozmahel [-] (58. M. Švanda [-] ) , R. Zapletal [-] , J. Pokorný [-] , T. Srba [-] (89. T. Mahel [-] ) , F. Svoboda [-] , P. Loup [-] (86. O. Švanda [-] ) , T. Dvořák [-] (58. J. Jakeš [-] )

TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - F. Bulant [-] , M. Nestrojil [-] , M. Semrád [-] (65. D. Stejskal [-] ) , F. Coufal [-] (73. V. Navrátil [-] ) , L. Paiskr [-] , J. Roušar [-] , M. Parma [-] , J. Havelka [-] , J. Růžička [-] , M. Vrzal [-] (65. M. Mašek [-] )

ŽK: 57. T. Srba , 80. J. Hvězda - 61. J. Havelka , 63. M. Semrád , 77. F. Bulant .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SVOBODA Ondřej - CHROMÝ Karel, CEJNAR Maik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Patrik Furiš
Tip experta: výhra domácích

Domácí po debaklu zaberou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů