L. Hansl 87.
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

15.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystrc doma nestačila na Mutěnice - FOTO


Branky


6

V sobotu přijely do Bystrce hráči Mutěnic, postavení v tabulce naznačilo, že domácí by měli mít navrch. Hosté ale ukázali bojovnost a díky výhře se posunuli z předposledního místa tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V posledním zápase nechali kluci na hřišti všechny síly a urvali veledůležité 3 body. Opět se potvrdilo, že nám stačí vstřelit 2 branky a máme vždy 3 body!  Po bezgólové první půli přišel v 47. minutě aut Marcela Čepila, v prvním souboji byl Tomáš Jungwirth, míč dále hlavou posunul Radim Holešinský k Adamu Prčíkovi. Jeho střelu zblokoval domácí hráč, ale míč se dostal k Lukáši Koplíkovi, který jej s pomocí tyče dostal do brány - 0 : 1. V 78. minutě míč vybojoval Roman Weigl, posunul jej Vaškovi Raisiglovi, který jej potáhl a krásně vyslal uličkou nabíhajícího Radima Holešinského, který chytře přeloboval vyběhnuvšího brankáře - 0 : 2. V 87. minutě si za naši obranu zaběhl Hansl a hlavičkou na zadní tyč přeloboval Filipa Leznara - 1 : 2. Domácí v závěru tlačili, ale pozorný Filip Leznar jednou i s pomocí Lukáše Koplíka, který míč vyhlavičkoval z brankové čáry (!), už míč za svá záda nepustil a naši kluci se tak mohli radovat z třetí podzimní výhry! Za bojovný a zodpovědný výkon si výhru a velkou vzpruhu do jarních odvet určitě zasloužili! 

Report: FK Mutěnice



Ohlasy k zápasu



FK Mutěnice
Petr Blaha (předseda): V posledním podzimním utkání předvedli naši hráči zodpovědný a bojovný výkon, který korunovali dvěmi brankami. V závěru se k nám přiklonilo i štěstí, podržel nás brankář a tak jsme se radovali z nečekané, ale snad zasloužené výhry. Zajímavé je, že potřetí na podzim jsme vstřelili více než jednu branku a vždy to stačilo na tři body.



Sestavy


FC Dosta Bystrc-Kníničky
M. Nahodil [-] - J. Solanský [-] , O. Hilscher [-] , J. Bílý [-] , Š. Pisko [-] (46. M. Kratochvíl [-] ) , A. Stasiuk [-] (46. C. Williams [-] ) , O. Pelc [-] , V. Kocman [-] , L. Hansl [-] , P. Pokorný [-] (60. T. Němec [-] ) , M. Hába [-] (60. J. Pavlík [-] )

FK Mutěnice
F. Leznar [-] - A. Prčík [-] , R. Weigl [-] , M. Schüller [-] (83. J. Chludil [-] ) , T. Jungwirth [-] - D. Koštuřík [-] , R. Holešinský [-] (88. M. Opluštil [-] ) , L. koplík [-] , V. Raisigl [-] - M. Čepil [-] , M. Mokruša [-] (72. P. Petrucha [-] )

ŽK: 53. M. Mokruša , 63. R. Holešinský , 89. F. Leznar .
Počet diváků: 177. Rozhodčí: Putna Pavel - CHABIČA František, NEUER Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 22:38
Petr Florián

Expert: Martin Urbánek
Tip experta: výhra domácích

Bystrc je týmem domácích zápasů, takže zvládne i tento.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 19:58

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích