4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři červené a šest branek v Ratíškovicích, diváci se rozhodně nenudili - FOTO


Branky


1. S. Toman , 8. R. Dobeš , 56. S. Toman , 78. T. Petrucha (p.) - 32. T. Ondroušek , 61. D. Michna
4

Napínavé utkání dvou celků z lepší poloviny tabulky přineslo plno branek a spoustu emocí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vzájemná utkání těchto týmů bývají velmi emotivní a ne jinak tomu bylo i tentokrát. Hosté do utkání nastoupili více než vlažně a byli za to patřičně potrestáni. Hned v první minutě se po nedůsledném bránění při autovém vhazování prosadil Toman a po sedmi minutách ze stejné situace Dobeš. Další dvě šance domácí v úvodní patnáctiminutovce neproměnili. Obrana Krumvíře dnes měla hodně bídný den. Naše hra byla příliš naivní, těžkonohá, ve všech aspektem jsme byli první půlhodinu absolutně špatní. Jiskru naděje ve 32. minutě vykřesal z ojedinělé akce Ondroušek, jenže hned na to přišel čistý a nic neřešící skluz Hoši na půlící čáře, nesmyslná žlutá karta a za následné protesty i druhá žlutá a Pavel se poroučel do sprch. Nucená změna tak přinesla i střídání, ze hry šel jeden ze dvou útočníků Krumvíře Plevač, místo něj do středu zálohy naskočil Jankůj a rázem se hra hostů výrazně zlepšila. Ještě do poločasu mohl po rohovém kopu srovnat hlavou Košulič, ale domácí brankář Dohnálek vytáhl fantastický zákrok a střelu zneškodnil.

Po půli byla hra vyrovnaná, domácí sice odskočili opět do dvoubrankového vedení, když se trefil nejlepší hráč na hřišti Toman, se kterým si obrana Krumvíři dnes absolutně nevěděla rady. Zápas nabíral na dramatičnosti. V 61. minutě se krásně z přímého kopu trefil Michna, o dvě minuty později viděl po faulu druhou žlutou a tím pádem červenou domácí Kočiš a na zápletku bylo zaděláno. Hosté se tlačili do pokutového území, několik slibně vypadajících akcí ale nedotáhli a tak přišlo rozhodnutí na druhé straně. Nesmyslně odpískaný faul, centr do šestnáctky, po které si domácí ze skrumáže vytvořili dvě zakončení, ovšem bez gólového efektu. V ten stejný moment chtěl hostující hráč Košulič odkopnout míč do bezpečí, jenže jeden z domácích hráčů mu v úrovni kolen skočil proti noze naprosto nesmyslně hlavou. Přišel nechtěný náraz, krev, emoce, penalta, červená karta. Rozhodně neúmyslný zákrok. Penalta rozumím, ale surová hra nepřirozenou razancí, jak stojí v zápise. Z toho je nám smutno. Zápas se dohrál v poklidném duchu. Ratíškovice vyhrály zaslouženě a ve vzájemných duelech si připsaly třetí výhru v řadě, gratulujeme. 

Report: SK Krumvíř



Ohlasy k zápasu


FK Baník Ratíškovice
Petr Zemánek (trenér): V malém derby jsme v prvním poločase byli lepší a kromě dvou gólů jsme se dostali do dalších 3 až 4 vyložených šancí, které jsme neproměnili a naopak z první vážnější akce soupeř snížil a od této doby začal být zápas vyhrocený a zbytečně nervózní. Myslím, že jsme zvítězili zaslouženě a pro diváky to byl zajímavý zápas ve kterém padlo šest branek a tři červené karty.




Sestavy


FK Baník Ratíškovice
Z. Dohnálek [-] - D. Antoš [-] (89. J. Bábíček [-] ) , D. Macek [-] (45. J. Imrich [-] ) , M. Ševčík [-] , S. Toman [-] (73. T. Knotek [-] ) , P. Zemánek [-] , T. Petrucha [-] , R. Dobeš [-] (89. J. Šťavík [-] ) , M. Kordula [-] , L. Kočiš [-] , T. Kundrata [-] (89. L. Polanský [-] )

Sokol Krumvíř
A. Doležal [-] - T. Drápal [-] , L. Košulič [-] , L. Kobylka [-] , J. Borovička [-] - D. Michna [-] , R. Němeček [-] (80. D. Bžoněk [-] ) , P. Hoša [-] , O. Přichystal [-] - T. Ondroušek [-] - P. Plevač [-] (38. D. Jankůj [-] )

ŽK: 32. L. Kočiš - 12. D. Michna , 33. P. Hoša , 64. T. Drápal , 86. A. Doležal . ČK: 63. L. Kočiš - 34. P. Hoša , 78. L. Košulič .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: JURČA Lukáš - HŘIB Daniel, MALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Jiří Šťavík
Tip experta: výhra domácích

Doufám, že body zůstanou doma i když to bude těžké.

Tip: výhra hostů