L. Sychra 2.
M. Pokorný 78. (p.)
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:00

13.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boskovice zvládly šlágr kola s Krumvířem, z penalty rozhodl Pokorný - FOTO


Branky


4

Přímý souboj o druhé místo v tabulce zvládli domácí, kteří využili možnosti a zápas přesunuli, pro nás (SK Krumvíř) nepochopitelně, na hřiště s umělou trávou, které už je svým povrchem hodně za zenitem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
I z toho důvodu do zápasu nenastoupil Pavel Hoša a bohužel po 15-ti minutách z něj odstoupil i Martin Riedl. Oba "kolenáři" tak jen přihlíželi dění na hřišti ve zbytku utkání. To už ale na světelné tabuli svítil stav 1:1, když první dvě branky padly hned v úvodu. Nejprve po chybě hostující obrany a zaváhání brankáře Doležala vrátil míč pohotově do odkryté brány Sychra. Jenže domácí radost trvala pouhou minutu. To si na rohový kop skvěle naběhl Košulič a hlavou nedal domácímu brankáři šanci.

Celé utkání se hrálo ve vysokém tempu, přesto mírně lepším byl domácí celek, který čtvrthodinu před koncem z proměněné penalty Pokorným zápas rozhodl. Ostatní šance v utkání zůstaly na obou stranách nevyužity, když hosty držel brankář Doležal, naopak Krumvíř v zajímavých střeleckých pozicích mířil povětšinou jen mimo tyče. Příští zápas odehrajeme v sobotu 4.11. ve 14 hodin v Ratíškovicích.

Report: SK Krumvíř


Sestavy


FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - D. Sychra [-] , V. Cichra [-] , R. Hlaváček [-] , L. Sychra [-] (46. J. Odehnal [-] ) , F. Sychra [-] (46. A. Preč [-] ) , M. Pokorný [-] (88. A. Všianský [-] ) , J. Fadrný [-] , J. Novák [-] , L. Marek [-] , J. Stara [-]

Sokol Krumvíř
A. Doležal [-] - T. Drápal [-] , L. Košulič [-] , J. Borovička [-] , L. Kobylka [-] - O. Přichystal [-] , M. Riedl [-] (15. P. Plevač [-] ) , D. Michna [-] , R. Němeček [-] - T. Ondroušek [-] - C. Balaci [-]

ŽK: 27. J. Stara , 73. J. Novák - 60. T. Ondroušek , 72. O. Přichystal .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HAMINGER Milan - NEJEZCHLEBA Vít Simon, STEJSKAL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 10:06
Petr Florián

Expert: Jan Horáček
Tip experta: remíza

Šlágr kola bude bez vítěze.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 09:23

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 18:14

Tip: výhra domácích